sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kirpputorit: Alkuvuoden elokuvahankintoja

Alkuvuosi on ollut normaalia hiljaisempaa mitä tulee löydöksiini kirpputoreilla. Olen kyllä käynyt kiertelemässä hyllyjä useitakin kertoja, mutta mitään sangen kiinnostavia löydöksiä ei ole tullut vastaan. Olen melkein epäillyt tulleeni kipeäksi, kun olen poistunut jo monet kerrat tyhjin käsin. Nyt löydökset ovat kuitenkin laajentuneet jopa kahteen elokuvaan, joten ajattelin vaihtelun vuoksi kertoa niistä lyhyesti.

Ensimmäinen elokuvista on Departed, joka on länsimaalainen versio aasialaisesta Infernal Affairs -elokuvasta. Alkuperäinen elokuva on ollut sen verran menestynyt ja itsekin olen pitänyt, joten halusin hankkia tämän vertailun vuoksi katsottavaksi. Hintaa kyseiselle leffalle tuli 1,50 euroa.

Toisena elokuvana oli Fantastic Four - Silver Surfer. Katsoin ensimmäisen osan vähän aikaa sitten (kyllä, sen ja monen muun katsotun leffan tekstit ovat vielä vaiheessa) ja kun tämä leffa nyt tuli vastaan, niin ajattelin että voisin katsoa sen samaan syssyyn. Tällä elokuvalla hintaa oli 2.50 ja molemmat mainitut leffat löytyivät mistäpä muualtakaan kuin Kuopion Citypörssistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti