torstai 27. helmikuuta 2014

Pelilöydöksiä Anttilasta


Yleensä en ole esitellyt normaaleista kaupoista tekemiäni pelilöydöksiä vaan olen keskittynyt kirpputoreilta tekemiin löytöihin. Kirpputoreilla on ollut vähän hiljaisempaa viime aikoina ja kun Anttilassa sattui ale-hyllystä löytymään tänään useampikin peli kotiinvietäväksi, niin ajattelin tehdä niistä pienen esittelyn.

Ostin pari viikkoa sitten Anttilasta Wii U:n ja sille tehtyjä pelejä ei löydy vielä kovinkaan montaa hyllyistäni. Konsolin mukana tuli New Super Mario Bros U ja New Super Luigi U sekä muutama päivä myöhemmin ostin 15 eurolla Zombi U:n, yllättäen senkin Anttilasta. Nyt samasta liikkeestä löytyi Batman: Arkham Cityn Armoured Edition 15 eurolla ja vaikka kyseinen peli löytyykin jo PC- ja PS3-versiona, niin pitäähän sen saada vielä kolmannellekin laitteelle :-D Vakavasti puhuen minua houkutteli ajatus päästä hyödyntämään Wii U:n uutta peliohjainta, saapi nähdä myöhemmin tuoko se minkäänlaista lisäarvoa itse pelille.

Toisena pelinä oli Super Mario Galaxy 2. Peliä on kehuttu alkuperäistä Galaxya paremmaksi peliksi ja olen jo tovin aikaa haikaillut tämän perään. Galaxy 2 on kuitenkin ollut normaalisti poskettoman kallis, tainnut olla jopa yli 50 euroa, joten nyt 25 euron hintaisena kukkaroni nyörit aukesivat vihdoinkin. 

Kolmas peli tai pikemminkin lisäosa eli XCOM: Enemy Within osui silmiini kaikkein ensimmäisenä ja olisinkin marssinut täpinöissä kassalle jo pelkästään tämän kanssa, jos en olisi alkanut pläräilemään hyllyä vielä tarkemmin. Tämä lisäosa parantaa kuulemani mukaan todella paljon alkuperäistä XCOM: Enemy Unknown -peliä ja olenkin harkinnut sen ostamista ainakin jossain vaiheessa. Hinta on ollut halvimmillaankin 13 euroa G2A.COMin tarjouksissa ja nyt kun se oli vain 10 euroa, niin pakkohan se oli ostaa.

Eipä tässä sitten muuta lisättävää, kuin että backlog kasvakoon entisestään... :-D

8 kommenttia:

 1. XCOM: Enemy Within, yeah! Itse aion tuon pelin ostaa aivan varmasti jossain vaiheessa, Enemy Unknown meni nimittäin minun omiin suosikkipeleihin välittömästi, eli suurella todennäköisyydellä EW pistää vielä paremmaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Enemy Within oli tosiaan pari viikkoa sitten 13 eurolla, harmi etten sitä tainnut jostain syystä mainostaa. Oho olisi tuo tietysti nytkin 14 eurolla :) https://www.g2a.com/xcom-enemy-within-steam-dlc-global.html . Toinen vaihtoehto on mennä katsomaan lähimmäiseen Anttilaan että olisiko siellä joku aiempien pelien poistomyynti, Epäilen kyllä että tuo näkemäni tarjousjuttu oli ihan vaan Kuopion Anttilassa...

   Poista
 2. Siis milloin löysit tällaiset? Asun melkein Kuopion Anttilan naapurissa. Täytyy rynnätä huomenna katsomaan, onko siellä vielä alennuspelejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa olet "paikallisia" :) Mut siis tänään kävin joskus kello 15 jälkeen. Top tennissä on siinä kassojen edessä metrin päässä keskellä lattiaa sellainen pieni neliömetrin kokoinen hylly/teline jonka kahdella puolella oli pelejä. Kannattaa pitää kiirettä,tämä myyjäsetä sanoi että ne on putsattu sieltä muualta hyllyistä joten voi olla ettei niitä tule siihen sitten lisää. Toivottavasti teet kuitenkin vielä löytöjä, kerro sitten jos löytyi :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä. Käytiin tänään tsekkaamassa, mukaan tarttui Devil May Cry 4 PS3:lle 7 eurolla. Lisäksi poikaystävä ei voinut vastustaa Fire Emblem: Awakeningia 3DS:lle, vaikka se maksoikin 50 euroa. On ollut monista nettikaupoista loppu viime aikoina. Ihme, että tuolta löytyi.

   Poista
  3. Eipä mitään, kiva että löytyi kiinnostavia :) Joo tuon Devilin huomasin itsekin ja olisin ehkä ostanut itsekin jos en olisi omistanut sitä jo entuudestaan. Sen PC-versio oli joskus myynnissä Greenman Gamingissa olisiko ollut kahdella eurolla :D

   Joo loppuunmyynti on kyllä ärsyttävää jos on juuri sellanen peli mitä ehdottomasti haluaisi. CDON.COMissa tuota Awakeningia näyttäisi olevan noin 45€ + 3€ euron hintaan, mutta siinä tulee sitten se pelin odottelu joka on monesti piinaa :D Hyvä että löytyi kuitenkin lähempää :)

   Poista
 3. Tiedätkö sen tunteen kun haluat pelata jotain peliä, mutta konsoli on:
  A. Ei sillä hetkellä lähettyvillä
  B. Rikki
  Itselläni on kohta B ja polttelis pelata Super Mario Galaxeja... :/

  Noh, sainpahan ainakin syyn ruveta katselemaan Wii U:ta (vaiken sitä saakkaan varmaan koskaan ostettua).

  Hyviä löytöjä kumminkin. ;) Harmi kun meidän Anttilassa on valikoima vähentynyt kauppakeskuksen remontin takia ja "rahakkaat" vievät loputkin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo ei ole kyllä kiva viilis. Itsellä on tällä hetkellä erään TV-sarjan seuraava boxi kauempana ja en siis pääse nyt jatkamaan katselemista, ärsyttää :D Tuo Wii U on kyllä tämän kahden viikon aikana vaikuttanut ihan kelpo hankinnalta ja suosittelen jos olet harkitsemassa. Vanhan Wiin lisälaitteet kannattaa säilyttää, koska vanhan Wiin pelejä ei voi pelata ilman esim. Wiimotea.

   Käytin vanhassa Wiissä Virtual Consolen pelejä pelatessa Gamecuben ohjainta josta olen pitänyt kovasti. Nyt Wii U:hun siirtäessä huomasin kuitenkin, että eihän sitä GC-ohjainta saa kytkettyä minnekään kiinni konsolissa. Sen sijaan että olisin ostanut uuden ja useita kymppejä kalliin Classic Controllerin Wii U:lle, tilasin briteistä alle 10 eurolla adapterin jolla sen GC-ohjaimen sai liitettyä Wiimoteen ja tämän kautta oli siis taas pelien käytettävissä :)

   Jos siellä teidän Anttilassa on niukat valikoimat niin kannattaa muistaa että NetAnttilan tilaukset voi noutaa myös haluamastaan Anttilasta ja tuohon ei tule sitten lisäksi mitään toimituskuluja.

   Poista