tiistai 25. helmikuuta 2014

Tarjous: Humble Indie Bundle 11


Taas olisi uuden Humble Bundlen vuoro ja mikäs tässä ollessa, kun mukana on omasta mielestäni yksi viime vuosien parhaista peleistä eli Giana Sisters ja ilmeisesti muutkin ovat sangen hyviä. Humble Bundlen siis se, että saat oston yhteydessä pelejä sen mukaan mitä olet maksanut. Hinta pysyy kalliimmassakin paketissa naurettavan halpana ja pelien laadun ollessa näin korkea en näe mitään syytä, miksei tuota suurempaa pakettia kannattaisi ostaa.

Jos maksat pelipaketista yhden dollarin verran, saat sen mukaan seuraavat pelit:

 • Guacamelee! Gold Edition
 • Dust: An Elysian Tai
 • Giana Sisters: Twisted Dreams
 • The Swapper

Jos sen sijaan maksamasi hinta ylittää maksettujen hinnan keskiarvon (kirjoitushetkellä 4.10 dollaria eli noin 3.00 euroa), saat edellisten pelien lisäksi pelit:

 • Antichamber
 • Monaco: What's Your Is Mine

Tähän jälkimmäiseen peliin lisätään viikon päästä lisää sisältöä ja paketin jo ostaneet saavat sen automaattisesti. Oma veikkaukseni/toiveeni on, että yhtenä lisättävänä sisältönä saattaisi olla Giana Sistersin DLC. Pelien lisäksi mukana tulee myös  yllä mainittujen pelien soundtrackit.

Päivitän viikon päästä tätä postausta ja ilmoitan mitä pakettiin lisättiin. Sillä aikaa suosittelen kuitenkin jo ostamista, koska etenkin tuon kalliimman pelipaketin hinta nousee koko ajan.

https://www.humblebundle.com

Lisätty: Nyt on se odotettu viikko ohi ja täytyy myöntää, että olen hieman pettynyt, ei sitä toivomaani Gianan lisäosaa sitten tullutkaan :-( Pakettiin lisättiin kuitenkin ainakin yksi hyvä peli, nimeä en sano mutta kukin saa arvata itse että mitä peliä tarkoitan.


 • FEZ <---- tuota!!!!
 • Starseed Pilgrim
 • Beat Buddy

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä tiedosta, ihan uskomaton paketti pikkurahalla! Antichamber minulla tosin on jo (aivan huikea peli), mutta nyt on taas ihania indiepelejä makusteltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eipä mitään :) Tuota Humble Bundlea julkaistaan kahden viikon välein ja HB weeklyä viikon välein, niin niistä tulee ilmoiteltua aina jos on hyviä pelejä mukana. Itseltäni löytyy kanssa Antichamber, PS Plussan kautta PS4:lle Guacamelee ja sitten nuo Gianat, mutta jo pelkän Gianan soundtrackin vuoksi tuli ostettua tuo paketti. Suosittelen kaikille tuon ostamista, nyt alkaa jännitys että mitä lisäpelejä sinne tulee viikon päästä :)

   Poista
 2. Starseed Pilgrimia aloitin eilen pelaamaan, ja kylläpäs on koukuttava peli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää etten tiennyt tuosta pelistä yhtään mitään, mutta nyt kun mainitsit niin pitääpä joskus tutustua siihen. Kiitos! :)

   Poista