torstai 13. helmikuuta 2014

Tarjous: The Elder Scrolls Online 30 eurolla


Suurin osa teistäkin tietää varmasti mistä tulevassa The Elder Scrolls Online -verkkopelissä on kyse ja viime viikonloppuna halukkailla oli mahdollisuus päästä kokeilemaan sitä pelin niin sanotussa beta testissä, jossa tarkoituksena oli kuormittaa palvelinta mahdollisimman paljon suurella kävijämäärällä. Jos peli kerkesi herättämään mielenkiinnon tai olet muutenkin jo päättänyt hankkia sen, niin nyt on erinomainen mahdollisuus saada se normaalia halvemmalla. Pelin hinnat lähtevät 50 eurosta ylöspäin ja mahdollisilla alennuskoodeillakin hinta putoaa parhaimmillaan (ehkä) 40 euron tienoille. Tämän päivän ajan (tarjous loppuu yöllä kello 1:00) pelin pystyy saamaan kuitenkin G2A.COM -sivustolta 30 euron hintaan. Hintaan sisälty yksi kuukausi peliaikaa, pääsy peliin 3 päivää aiemmin eli 1.4. sekä jotain pienempiä bonuksia.

Mainitsemani versio on ns. Eurooppa-versio eli sellainen jonka pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy peleistä myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-cd-key-preorder-eu.html

Mainitsemani The Elder Scrolls Onlinen lisäksi sivustolta saa myös mm. seuraavat pelit halvahkolla:

 • Battlefield 4 (emopeli), 27.00 euroa
 • Battlefield 4 Premium (vaatii emopelin), 30.00 euroa
 • Diablo 3, 25.00 euroa
 • Diablo 3: Reaper of Souls, 29.00 euroa

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun https://www.g2a.com/gr/deltius@hotmail.com osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

2 kommenttia:

 1. plöääh, ai siin on maksullinen peliaika ._. voivoi olin siinä luulossa ettei :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on valitettavasti sitten noin 15 dollaria kuussa. Ei tuo itseänikään ilahduta, mutta pitää sitä ainakin puolisen vuotta testata ja sitten tuumailla jatkosta :)

   Poista