perjantai 14. helmikuuta 2014

Tarjous: Might & Magic X Legacy


Jatketaanpa hyväksi havaitulla linjalla eli G2A.COM -sivuston tarjousten mainostamisella.Tämän päivän ajan (tarkemmin kello 1:00 saakka yöllä) sivustolla on päivän tarjouspelinä Might & Magic X Legacy vain 12.00 eurolla. Itse en ole näitä pelejä pelannut mutta kaverin puolesta etsin pari viikkoa sitten kyseisestä pelistä halvempia vaihtoehtoja näille normaaleille Steamin 25 euron hinnoille melko huonoin tuloksin. Ainoa halvempi vaihtoehto löytyi tältä samaiselta sivustolta. Jos siis olet kiinnostunut Miekasta ja Magiasta, niin nyt on erinomainen tilaisuus saada se halvalla.

Mainitsemani versio on ns. Global-versio eli sellainen jonka pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy peleistä myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.Tämän M&MXL:n tapauksessa peli käyttää Steamin sijaan Uplayta.

https://www.g2a.com/might-magic-x-legacy-standard-edition-uplay-cd-key-global.html

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun https://www.g2a.com/gr/deltius@hotmail.com osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti