sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Arvonta: Tasohyppelyarvonta

Castle of Illusion
Siitä alkaa olemaan taas jo vähän aikaa, kun viimeksi järjestin peliarvonnan, joten nyt olisi taas sellaisen vuoro. Haluan jakaa hyvien pelien ilosanomaa muillekin ja usein kun hyvä peli tulee erinomaiseen (lue: edulliseen) tarjoukseen, en malta olla ostamatta niitä myös tänne blogin arvontoihin. Olisi helppoa laittaa arvottavaksi jotain randomi pilipalipelejä, mutta pyrkimykseni on pitää yllä edes jonkinlaista tasoa ja arpoa vain sellaisia pelejä, jotka tiedän itsekin hyviksi. Pidemmittä puheitta, tällä kertaa arvonnan voittaja saa seuraavat pelit:

Castle of Illusion: Kyseinen Mikki Hiiren peli oli kova sana 90-luvulla Sega Mega Drivella ja sen uusioversion ilmestyminen aivan Duck Tales Remasteredin vanavedessä taisi vähentää hieman Illuusiolinnan saamaa huomiota. Itse kuitenkin annoin pelille mahdollisuuden ja hyvä niin, sillä peli osoittautui erittäin viihdyttäväksi lyhyeksi tasohyppelyksi. Aiempi kirjoitukseni aiheesta löytyy osoitteesta:


Giana Sisters - Twisted Bundle: Varmaan kukaan pidemmän aikaa blogiani seuranneista ei ole voinut välttyä hehkutuksilta, joita olen kohdistanut Giana Sisters Twisted Dreams -pelille. Peli on yksinkertaisesti mielestäni paras tasohyppelypeli viime vuosina ja siinä riittää haastetta useammallekin pelikerralle. Tämän Twisted Bundlen mukana tulee peruspelin lisäksi Rise of Owlverlord -lisäpaketti, jossa on vielä yksi maailma ja loppubossi lisää tahkottavaksi. Alkuperäinen kirjoitukseni pelistä löytyy osoitteesta:


Giana Sisters Twisted Dreams
Trine 2 Complete Story: Tästä pelistä en ole kirjoittanut (vielä) erillistä esittelyä, mutta jospa peli on suurimmalle osalle tuttu eikä suurempia esittelyitä tarvita. Kyseessä on kuitenkin suomalaisen Frozenbyten tekemä loistava kauniiseen fantasiamaailmaan sijoittuva tasohyppely-/puzzlepeli, jossa pelaajat saavat vaihtaa hahmojen (ritari, varas, velho) lennosta. Ja kyllä mainitsin pelaajat monikossa, koska peli on parhaimmillaan up to 3 pelaajan cooppina.

Bonuksena tarjoan kaikille halukkaille mahdollisuuden saada Dead Island Epidemicin Beta -version, koska kaikki ilmeisesti ei ole saanut kyseistä peliä. Minulla on  kolme kappaletta tämän kuponkeja ja voin antaa ne jakoon eteenpäin. Tämän arvonnan voittaja saa suorilta tämän Betan jos vaan haluaa ja jäljelle jääneet arvon loppujen kiinnostuneiden kesken. Jos siis olet kiinnostunut saamaan myös Dead Island Epidemicin Betan, pyydän mainitsemaan asiasta osallistumisen yhteydessä. Kirjoitukseni Betasta löytyy osoitteesta:


Olen laiskalla päällä ja kopioin arvonnan säännöt edelliseltä kerralta:

Trine 2
Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kommenttina tähän postaukseen nimesi/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi. Jos et halua osoitettasi kaikkien nähtäville, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen deltius@hotmail.com (muutakin kautta voi ilmoittaa, jos olet esim. Steam-kaverinani), mutta sekä nimen että yhteystietojen ilmoittamiset ovat kuitenkin pakollisia. Osallistumiselle arvontaan on aikaa vähän päälle viikko ja tarkemmin sanoen sunnuntaihin 18.5. kello 18:00, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajalle ja blogiin mahdollisimman pian. 

Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 20.5. kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudelleen arvottavaksi. Pidätän lisäksi oikeuden puuttua tilanteeseen, jos havaitsen vilppiä tai muuta maalaisjärjen vastaista toimintaa. Pelit vaativat ilmaisen Steam-tunnuksen, mutta jos se on täysin tuntematon asia niin voin tarpeen vaatiessa opastaa sen kanssa.

Kaikesta tästä sääntöviidakosta huolimatta, toivotan kaikille paljon onnea arvontaan! :)

11 kommenttia:

 1. Ihanaa,että tällä kertaa on vuorossa tasohyppelyitä :) mun suosikki genre!

  Satu (cottoncandy @ hotmail.fi)

  VastaaPoista
 2. jee! :D

  päivi (paivi91@gmail.fi) juu nou mai steam tunnus! jospa sitä joskus arpa onni suosis :)

  VastaaPoista
 3. Tuttuja on mieluusti mukana ollaan.

  Athena terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 4. Kelpais!

  Nänni , haipuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ei pahat pelit, osallistun ;)

  Tuuli / Crossed Daggers (ofcrosseddaggers@gmail.com

  VastaaPoista
 6. mukana ollaan.
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. No mutta mikäettei. Dead Island beta kans jos vaa satun voittamaan :D

  M454, nokiaman87@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana! Dead Island Epidemicin Betakin kiinnostaa :D
  jelena.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Nica
  godhuntress [at] gmail.com

  VastaaPoista
 10. nurmeela on mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 11. Messissä ollaan.
  JH
  johannes.hali(at)hotmail.com

  VastaaPoista