sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kirpputorit: Silent Heavy Rainy Hill

Viikonloppu meni pitkälti kesätunnelmissa ja katsoen/pelaten sellaisia juttuja, joista kirjoitan vasta myöhemmin eli niistä pysyn vielä vaiti. Sekä lauantaina että sunnuntaina tuli kierreltyä myös Kuopion kirpputoreilla ja tällä kertaa upeimmat löydökset tuli tehtyä Leväsen Kirpparilla.fi:ssä.

Ensimmäinen löydös oli Silent Hill HD Collection PS3:lle ja se lähti 12.00 euron hintaan, mikä oli ainakin omasta mielestäni erinomainen hinta. En ole pelannut vielä yhtäkään Silent Hilliä läpi, mutta olen alkanut haalimaan niitä hyllyyni jos ovat tulleet vastaan kirpputoreilla ja aikomus olisi tahkota ne kaikki vielä joku päivä.

Toinen löydös oli Heavy Rain Special Edition. Minulta löytyy jo tämän pelin Move-versio, mutta koska tässä erikoisversiossa on mm. hieno laatikko, erilliset ohjekirjat ja erikoispaperi origamin taittelua varten, niin oli se ainakin 7.00 euron hintansa arvoinen. Teoriassa tässä versiossa olisi ollut mukana myös muuta sälää kuten lisää pelisisältöä, soundtrackia jne, mutta valitettavasti ne mahdollistava aktivointikoodi (jos sitä ei oltu jo käytetty) meni umpeen pari vuotta sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti