sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Plants Vs Zombies GOTY ilmaiseksi

Origin jatkaa kampanjaa houkutella ihmisiä käyttäjikseen ja tarjoaa taas uuden pelin ilmaiseksi, joka on tällä kertaa Plants vs Zombies-pelin Game of the Year -versio. Täytyy myöntää, että vaikka tiesinkin kyseisen pelin nimeltä, en ole tutustunut siihen sen tarkemmin tätä aikaisemmin. Nyt oli kuitenkin erinomainen mahdollisuus tehdä pikatesti kyseiseen tuotteeseen.

Pelin idea on, että Zombiet ovat tekemässä hyökkäystä omakotitaloon ja pelaajan tulee suojella tätä kasveilla. Pihamaa on jaettu noin viiteen kaistaleeseen ja Zombiet vaeltavat näitä pitkin mutkittelematta sen enempää ja kasvit tulee sijoittaa sopiviin paikkoihin, että puolustus kattaa koko piha-alueen. Uusia kasveja ja puolustusvälineitä saa käyttöön jokaisen kentän lopussa ja ne toimivat erilaisia zombieita vastaan. Aivan peruskasveja ovat heti pelin alussa saatavat hernekasvit, jotka sylkevät herneitä eläviä kuolleita kohti tasaisen laiskaan tahtiin, mutta pysäyttävät kuitenkin yksinkertaisimmat Zombiet. Pian vastaan tulee kuitenkin Zombieita, jotka ovat suojautuneet erilaisilla hatuilla tai hyppivät kasvien ja esteiden yli ja tällöin tarvitaan enemmän tulivoimaa tai muita erikoisjärjestelyitä. Kasvit ei ole myöskään täysin ilmaisia vaan ne "ostetaan" auringonvalolla, jota saa kerättyä joko hitaasti auringosta tai kasvattamalla auringonkukkia eli mukana on myös pientä resurssienhallintaa.

En kerennyt pelaamaan Kukkien ja Zumbaajien nahisteluja vielä hirmu pitkälle, mutta kyllähän tuo ainakin menettelevä peli vaikutti olevan, ainakin jos ei halua mitään kepeää naksuttelua syvällisempää peliä. Pelin saa ilmaiseksi Originin Storesta 29.5. päivään asti osoitteesta

4 kommenttia:

 1. Oi mahtavaa! Ilman tätä koko peli olisi mennyt ohi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oli hyödyllinen ilmoitus :) Koitan muutenki ilmoitella aina jos huomaan jossain näitä kampanjoita, joissa normaalisti maksullisia pelejä tarjotaan ilmaiseksi.

   Poista
 2. Kannattaa ehottomasti uhrata enemmänki aikaa tälle. :3 Ehtii se vaikeusastekin muuttua. Jos ei muuten niin edes minipelien muodossa, ihan liian helppoa hurahtaa niihin moneksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täyty ehdottomasti jatkaa tuota vielä toistekin. Ainoa mikä pelissä ärsyttää on se kun erehdyin katsomaan pelin trailerin ja se biisi oli jotain niin raivostuttavaa :D

   Poista