sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tasohyppelyarvonta suoritettu

Vähän aikaa sitten julistin ilmoille taas uuden peliarvonnan blogissani. Tällä kertaa palkintona olevat pelit keskittyivät tasohyppelyyn ja olivat tarkemmin sanoen Castle of Illusion, Giana Sisters Twisted Bundle sekä Trine 2 Complete Story, kaikki loistavia pelejä. Näiden lisäksi halukkaat saivat ilmoittaa halutessaan Dead Island Epidemicin arvontaan. Osanottajia koko juttuun ilmaantui 11 ihmistä, joista muutama oli mukavana yllätyksenä täysin uusikin nimi.

Pidemmittä jorinoitta siirrytään kuitenkin siihen varsinaiseen päätapahtumaan eli arvontaan:


Kilpailijat asettuvat lähtöviivalle..

Lähtölaukaus kajahtaa!

Maaliin saapuu voittajana kilpailija numero yksi...

... joka sattuu olemaan Satu!!!

Tämähän menee nyt koomiseksi... Sadulla selvästi onnetar mukana matkassa, sillä tämä on jo toinen arvonta peräjälkeen, kun hän menee voittamaan :-D Paljon onnea Satulle tästä voitosta, otan yhteyttä taas toistakin kautta ja toimitan palkinnot sieltä. Koska satu on voittanut nyt kaksi kertaa peräkkäin, niin varmistaakseni muillekin mahdollisuuden voittaa edes silloin-tällöin on Satulla nyt porttikielto seuraavaan arvontaan, mutta sen jälkeen saat osallistua taas aivan normaalisti :-D

Mukana oli myös kolme kappaletta Dead Island Epidemicin betoja arvottavissa, mutta koska voittajan lisäksi vain kaksi ilmoitti olevansa kiinnostunut niistä (kuten pyysin ilmoittamaan), niin jaan kyseiset pelit suoraan ilman erillistä arvontaa.

Isot kiitokset kaikille arvontaan osallistujille ja ottaen huomioon erinäisistä Mumble Humbleista keräämäni pelivarastot, niin tämäkään arvonta tuskin jäi viimeiseksi. Muistakaahan siis seurata blogia jatkossakin, niin olette sitten tietoisia uusista arvonnoista ja saa tätä blogia toki muutenkin seurata... :)

Lisätty:

Voittaja Satu ilmoitti, ettei tarvitse Trineä ja sovimme että laitetaan peli uudelleen arvottavaksi. En ala ottamaan arvonnasta uusia kuvaruutukaappauksia vaan töksäytän voittajan ihan kylmiltään tähän. Trine 2 Complete Storyn voissi siis Crossed Daggers, isot onnittelut hänellekin! :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo todellista,taas minä :D ja joo,porttikielto kelpaa! Antaa toistenkin välillä voittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä sille mahtaa, kun olet niin taitava näissä arvonnoissa :D

      Poista