torstai 29. toukokuuta 2014

Wii U- ja Playstation-uutisia

Tuossa muutama päivä sitten mainitsin, että The Legend of Zelda: The Minish Cap -peli olisi tulossa lähipäivinä eShoppiin. Tänä päivänä se merkkitapahtuma kävi toteen ja peli ilmaantui muutaman muun tekeleen kanssa ostettavaksi. Hintaa pelille kertyi vaivaiset 7.00 euroa ja jos et tiedä mistä pelistä on kyse, niin alla olevan linkin takaa löytyy pelin traileri:


Toinen uutinen liittyy Playstationiin ja heidän Plus-palveluun. Kyseisessä palvelussa julkaistaan joka kuukausi uusia pelejä ja nyt tulevan kuukauden pelit on julkaistu. Ilmaisina peleinä ovat tällä kertaa:

Playstation 4

 • Pixeljunk Shooter Ultimate
 • Trine 2: The Complete Story

Playstation 3:

 • NBA2K14
 • Lone Survivor

Playstation Vita:

 • Dragon's Crown
 • Surge Deluxe

3 kommenttia:

 1. Eipäs noista oikein itselle kiinnostavia ollut kuin tuo Trine 2 ja Dragon´s Crown. Pakko tosin kaikki lisätä lataus listalle kun eivät enää kerta säily samalla tavalla mitä ennen. Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuisi koripalloa pelaamaan pleikkarilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikään ei ollut pahemmin kiinnostavia pelejä tällä kertaa, Trine olisi muuten kiinnostanut mutta se löytyy jo PC:lle ja PS3:lle, PS4:ää en puolestaan omista. En ole ihan varma mitä tarkoitat tuolla että eivät säily enää samalla lailla kuin ennen. Ainakin tähän asti Plus-pelit on poistunu ilmaiseksi ladattavista peleistä siinä vaiheessa kun ne ovat poistuneet Plus-tarjonnasta. Tämän vuoksi itsekin on tullut "ostettua" (joskaan ei laitettua lataukseen) ihan jokaisen tarjolla olevan Plus-pelin, eihän sitä tiedä jos myöhemmin alkaa kiinnostamaan pelit :)

   Poista
  2. Tarkennan siis, että siinä tapauksessa pelit ovat poistuneet ilmaiseksi ladattavista peleistä, jos niitä ei ole "ostanut" sinä ilmaisaikana.

   Poista