sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kirpputorit: Battlefield The Complete Saga

Siitä alkaa olemaan jo kuukausi aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut kirpputorilöydöksistäni. Rehellisesti sanoen löydökset ovat olleet tänä aikana melko laihat, joten aihetta kirjoittamisellekaan ei ole ollut kovinkaan paljoa. Olen tänä aikana tehnyt kuitenkin muutaman pelihankinnan, joten here we go!

Tehdessäni vajaa kuukausi sitten ekskursion pohjanmaalle eksyin siinä ohessa myös Isokyrössä olevalle kirpputorille (Pohjankyröntie 134). Siellä oleva tarjonta olikin yllättävän hyvä niin pieneksi paikkakunnaksi, sillä hyllyiltä löytyi useammankinlaista peliä ja leffaa. Nappasin sieltä matkamuistoksi PS3:n Lego Star Wars The Complete Saga -pelin, joka maksoi 7.00 euroa. Korissa oli myös useita esim. Assassin's Creed -pelejä, mutta ne "valitettavasti" löytyi jo omasta hyllystäni. Yhden näistä AC-peleistä nappasi mukaan nainen, joka osti sen arviolta 10-vuotiaalle pojalleen. Olisi tehnyt mieli sanoa tälle, että kai hän on tietoinen millaisia pelejä AC:t ovat...

Toisen pelilöydökseni tein ihan kotinurkiltani Kuopiosta, jälleen kerran Citypörssistä kuinkas muutenkaan. Kyseessä on Battlefield -pelisarjan ensimmäinen Bad Company -osa. En ole koskaan aiemmin pelannut kyseistä peliä, mutta jos oikein muistan niin kyseisen pelin etenkin yksinpeliä kehuttiin aikoinaan kovastikin. Tämän pelin sain taskuuni 5.00 eurolla, mikä ei ole ollenkaan hassumpi hinta toivottavasti hyvästä PS3-pelistä.

Nämä ei ole toki ainoat käytetyt ostokseni viime aikoina. Ostin toverilta pari Bluray-leffaa vähän aikaa sitten (Machete ja Saving Private Ryan á 5 euroa), mutta koska ne eivät ole kirpputorilta, niin en laskisi niitä tämän postauksen aihepiiriin. Nyt kun pääsin kuitenkin ei-kirpputori-ostosten listaamisen vauhtiin, niin mainittakoon vielä että ostin juuri brittien eBaysta käytettynä Nintendo DS-pelin Phantom Hourglass kutakuinkin 20 euron hintaan... can't wait, että peli saapuu perille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti