perjantai 18. heinäkuuta 2014

Tarjous: Loppuviikon pelitarjouksia


En ole taas vähään aikaan ilmoitellut pelitarjouksista, joten nyt voisin listata taas muutamia. Nämä tarjoukset koskevat vain PC:lle tehtyjä pelejä, muiden laitteiden tarjouksista kirjoitan lisää vähän myöhemmin.

Ensimmäisenä vuorossa on kaikkien tuntema Steam, jossa ovat sekä Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Compete Edition (25.00 euroa) ja Metal Gear Rising (10.00 euroa) tarjouksessa maanantaihin saakka. 

Lisäksi heillä on Quakecon -tapahtuman vuoksi viikonlopun kestävä kampanja, jossa pelitarjous vaihtuu päivittäin. Nyt ensimmäisenä tarjouksena (pe. kello 20 asti) on Dishonored GOTY, jonka saa 8.50 eurolla. Muita tarjoukseen tulevia pelejä ovat todennäköisesti Doomit, Quaket, Falloutit, Elder Scrollsit ja uusi Wolfenstein.


Good Old Gamesista eli GOG.COMista löytyy ainakin yksi erinomainen seikkailupelitarjous eli Gray Matter 4.00 eurolla.


Greenman Gamingissa on Wolfenstein & Doom -alennusmyynti, jossa kyseisten pelisarjojen osia myydään käsittämättömän halvalla. Kannattaa käyttää ostoksen yhteydessä 20% alennuskoodia P36EYA-K5JYKT-ABO7X9. Tarjolla on uusi Wolfenstein The New Order, jonka hinta putoaa alennuskoodin jälkeen hulpeaan 20.00 euroon!


Viimeisenä, mutta vähäisimpänä on viikottainen Humble Bundle Weekly, jossa ostajat saavat pelejä sitä mukaan mitä enemmän he maksavat. Tällä kertaa pelitarjonta ei vastannut omaa makuani (tai kiinnostavatkin löytyi minulta jo entuudestaan), mutta jos sinulta näitä ei vielä löydy niin eikun kukkaroa aukomaan.

Yhdellä dollarilla saat pelit:
  • Universe Sandbox
  • Cook, Serve, Delicious!,
  • Out of the Park Baseball 14

6.00 dollarilla saat lisäksi:
  • Turbo Dismount
  • Tropico 4: Steam Special Edition

10.00 dollarilla saat lisäksi 
  • Euro Truck Simulator 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti