keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tavaroiden Taikamaailma

Palkkapäivän lähestyessä on aina suuri vaara ainakin allekirjoittaneelle tehdä kaikenlaisia hankintoja ja ei tämäkään kuukausi ollut poikkeus siinä. Yleensä esittelen lähinnä kirpputorilöydöksiä, mutta koska nyt muita hankintoja osui useampiakin kappaleita parin peräkkäisen päivän kohdalle ja näen näissäkin pieniä kytköksiä blogini aiheisiin, niin ajattelin esitellä nyt sitten nämäkin.

Ensimmäinen ja hintavin ostos oli tabletti, minkä hankintaa olin tuumaillut jo vähän aikaa. Lauantaina käväisin vierailemassa eräässä nimeltämainitsemattomassa liikkeessä katselemassa Samsungin tabletteja. Paikalla ollut asiantunteva ja mukava myyjä osasi kehua erityisesti Lenovon laitetta (A7600-H/10.1 tuumaa/Android) ja sai kutakuinkin käännytettyä minut ja kaksi muuta asiakasta puheillaan. Sanoin myyjälle miettiväni vielä asiaa ja kotiin päästyäni löysinkin saman laitteen mutta paremmalla hinnalla toisen liikkeen verkkokaupasta ja pitihän sen tilata samantien. Ja kyllä, tunsin syyllisyyttä tilatessani laitteen sitten muualta :-D

Hakiessani Tablettia postista kiertelin samalla reissulla myös muissa kaupoissa. Eräässä halpatavaraa myyvässä liikkeessä oli myynnissä Dexter -sarjan uudempia tuotantokausia ainakin omasta mielestäni halvalla (5. kausi 18 euroa, 6. kausi 18. euroa ja 7. kausi 20 euroa). Olen haalinut hyllyyni jo aiemmin 4. ensimmäistä kautta, joten nämä oli luonnollisesti "pakko" hankkia jatkoksi tästä loistavasta TV-sarjasta.

Sitten jatketaan lisää TV-sarjoilla. Siitä ei ole montaakaan viikkoa, kun Nännin blogissa haikailin halvalla myytävien X-Files -boxien perään. Normaalisti hinta on ollut paikallisessa Anttilassa 70 euron pinnassa, mutta nyt siellä oli jotain käsittämättömiä tarjouksia, niin kaikki tuotantokaudet + kaksi leffaa sisältävä boxi oli 35 euron hinnalla, huhhuh! Hankintaan lähti samantien. 

Pelihankintarintamaa edustaa Nintendo DS:n Legend of Zelda -pelit, josta taisin jo aiemmin kertoakin. Tilaukseen lähti Phantom Hourglass ja Spirit Tracks, joista jälkimmäinen kolahtikin jo eilen postiluukusta. Brittien eBaysta tilaamani Phantom Hourglasskin on ainakin tavallaan saapunut jo perille, mutta odottaa vielä hakemista paikallisesta postista.

Siinäpä ne viime päivien uutuudet sitten olivat.Vielä odotan tosin CDON.COMista tilaamaani Breaking Bad 1-5 kausien boxia, jonka sai tarjouksessa alle 40 eurolla. Näiden hankintojen jälkeen voikin sitten aloittaa tiukan säästökuurin parin vuoden ajaksi...

6 kommenttia:

 1. No sehä on shoppaillu! Halvallapa X-Files lähti, ei tainnut tosin meilläkään maksaa ku jonkun vähän alle 50 egee kun saatii sillo käytettyä joku alekoodi cdonille.. Meinattii meki ostaa toi Breaking Bad boxi kun oli niin halpa, mutta kun meiltä löytyy hyllystä jo 1-4 kaudet niin.. :D Arveltiin ettei kuitenkaan saatas niitä myytyä poijes niin täytyy ootella, että saa vitos kauden sit ostettua erikseen jostain halvalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä vähän villiinnyin :D Tuo noin 50 euroa olisi ollut sellainen hinta että olisin voinut itsekin ehkä maksaa mutta nyt kun sai vielä tuotakin halvemmalla, niin loppu hyvin kaikki hyvin :) Tuo on tosiaan ärsyttävä tilanne jos löytyy jotain kokoelmaboxia kesken olevasta sarjasta ja sitten pitäisi keksiä miten siitä jatkaa tekemään että onko parempi myydä aiempi pois ja ostaa sitten complete-boxi vai jatkaa vaan yksittäisillä kausilla. Minulla on ainakin Big Bang Theory sellainen että löytyy kausien 1-3 boxi ja kaupoissa on tullut vastaan naurettavan halvalla tuotakin laajempia kokoelmia kyseisestä sarjasta... :/

   Poista
 2. Anttiloissa on tarjouksia nyt usemmallakin paikkakunnalla, kun kahdeksassa myymälässä on loppuunmyynnit menossa. Itse sorruin tilaamaan cdon.comista Numb3rsin kaikki kaudet, kun boksi oli tarjouksessa 11,95€. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä sinun alennusmyyntipostauksesta minulle tulikin mieleen, että vaikuttavatkohan ne loppuunmyynnit myös Kuopion Anttilan tarjouksiin :D Täällä ei ole Anttila lopettamassa, mutta Kodin Ykkönen kuitenkin. Siellä ei ole tosin vielä loppuunmyyntejä näkynyt enkä edes muista, milloin niiden oli aikomus lopettaa. Mutta oho eipä ole tuo sinun boxi paljoa maksanut... juuri tuollaisten löydösten vuoksi noita tarjouksia on hauska seurata kun ties mitä löytöjä saattaa tulla vastaan :)

   Poista
 3. Oioi, tablettia tässä itsekin tuumailen sekä koulu että peli käyttöön, olis aika nice päästä pelaileen shadowrunia, baldur´s gatea yms. mukavasti sängyssä loikoillen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei nuo taida toimia silleen että jos olet ostanut jo vaikka Steamiin kyseisen pelin niin sen saisi sitten ilmaiseksi tai edes halvemmalla myös tabletille. Nuo mainitsemasi pelit nimittäin löytyvät jo, samoin XCOM josta näköjään on myös android-versio. Pitää tutkailla asiaa pitäisikö ihan testin vuoksi ostaa jonkun että näkee miten ne toimivat tabletilla :)

   Poista