perjantai 10. lokakuuta 2014

Tarjous: Alien Isolationia, Wastelandia jne


Steam ei ole ainoa eikä etenkään halvin pelikauppa nykyään. Yksi viimeisen vuoden suurimmista yllättäjistä on ollut ainakin itselleni G2A.COM, josta on saanut jopa uutuuspelejä todella halvoilla hinnoilla. Nyt sivustolla tuli taas uusi setti pelitarjouksia ja ajattelin ilmoittaa niistä, josko lukijoitteni joukossa löytyisi halvoista peleistä kiinnostuneita.

Ensimmäinen "catch" näissä G2A:n superhyvissä tarjouksissa on se, että ne yleensä vaativat PayPalilla maksamista, mutta ainakaan itse en ole nähnyt tässä mitään ongelmaa, koska kokemukseni Paypalista ovat vain myönteisiä. Paypal on hyvä maksutapa myös erityisesti, jos ei satu omistamaan luottokorttia. Alennettujen pelien määrä on myös usein rajallinen, joten jos joku kiinnostava pelitarjous sattuu tulemaan vastaan, niin kannattaa pitää kiirettä. Osa peleistä käyttää lisäksi Steamin sijaan Originia tai Uplayta, voit tarkistaa käytetyn alustan laittamalla hiiren kursorin pelitarjouksen päälle..

Tällä hetkellä G2A.COMissa on tarjouksessa mm seuraavat pelit:

 • Alien Isolation, 25.00 euroa
 • Wasteland 2, 11.60 euroa
 • Wasteland 2 Ranger Edition, 12.60 euroa
 • Arkham Origins, 5.60 euroa
 • Assassin's Creed 3, 3.5 euroa
 • Final Fantasy XIV, 11.10 euroa
 • Command & Conquer Ultimate Collection, 8.00 euroa
 • Battlefield 4, 16.00 euroaMainitsemani versiot on ns. Global tai EU -versioita eli sellaisia joiden pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy peleistä myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global/EU -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun https://www.g2a.com/gr/deltius@hotmail.com osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

2 kommenttia:

 1. Jaa muistaakseni jostain uutisesta luin että nämä halpasivut jotka myyvät näitä avaimia erittäin halvalla sekä vain rajatusti, olisivat kalastelleet nämä avaimet ilmatteeksi arvostelu käyttöön ja sitten myyvätkin nämä eteenpäin marginaaliseen hintaan. En nyt muista kuuluiko tuo G2A juurikin näihin joita epäillään vai oliko joku venäläis sivu. Asiasta enemmän juttua http://www.gamasutra.com/blogs/LeszekLisowski/20141001/226840/How_to_get_every_game_on_STEAM_for_free.php

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittamasi juttu oli mielenkiintoinen ja laittoi tottakai miettimään mitä kautta eri tahot niitä koodejaan hankkivat.

   Tämä on tottakai vain oma käsitykseni asiasta, mutta yleensä ne G2A:n rajallisetkin lisenssit ovat riittäneet suhteellisen pitkään, tälläkin hetkellä vain Wasteland 2:n perusversio on loppunut joten voisin olettaa heillä olevan suh. suuret määrät niitä koodeja, sellaisia joita ei tuollaisilla huijausmenetelmillä saada kasaan.

   G2A:ssa on tämä marketplace -toiminto jossa yksityisasiakkaat myyvät omia avaimiaan ja siellä saattaa toki olla jotain epäilyttäviäkin yksittäiskappaleita, ainakin itse katselin aiemmin että onpa siellä halpoja Windows 8:ja myynnissä. Tuossa mainitsemassasi kirjoituksessa puhuttiin G2A:n tapauksessa käyttäjätunnuksien maasta, joten kyse oli todennäköisesti juuri niistä marketplacen myynti-ilmoituksia. Nuo Paypal-tarjoukset ovat käsitykseni mukaan G2A.COMin omista varastoista.

   Poista