perjantai 24. lokakuuta 2014

Tarjous: Mordoria, Assassin's Creedejä, Borderlandsia jne


Meinasin jo unohtaa, että G2A:ssa on taas julkaistu uudet viikottaiset pelitarjoukset. Osa tarjouksista on jopa halvempia kuin pelikauppaa dominoivassa Steamissa on, joten kannattaa vähintään kurkata josko tätä kautta himoitut pelit saisi edullisemmin.

Ensimmäinen "catch" näissä G2A:n superhyvissä tarjouksissa on se, että ne yleensä vaativat PayPalilla maksamista, mutta ainakaan itse en ole nähnyt tässä mitään ongelmaa, koska kokemukseni Paypalista ovat vain myönteisiä. Paypal on hyvä maksutapa myös erityisesti, jos ei satu omistamaan luottokorttia. Alennettujen pelien määrä on myös usein rajallinen, joten jos joku kiinnostava pelitarjous sattuu tulemaan vastaan, niin kannattaa pitää kiirettä. Osa peleistä käyttää lisäksi Steamin sijaan Originia tai Uplayta, voit tarkistaa käytetyn alustan laittamalla hiiren kursorin pelitarjouksen päälle..

Tällä hetkellä G2A.COMissa on tarjouksessa mm seuraavat pelit:
  • Middle-Earth: Shadow of Mordor, 20.00 euroa
  • Final Fantasy XIII, 10.00 euroa
  • Wasteland 2, 10.50 euroa
  • Diablo + Diablo 2, 6.00 euroa
  • Assassin's Creed 2, 3.50 euroa
  • Assassin's Creed Brotherhood, 3.50 euroa
  • Assassin's Creed Revelations, 3.50 euroa
  • Borderlands Pre-Sequel Season Pass, 13.50 euroa
  • Metro Last Light Complete Edition, 4.90 euroa

https://www.g2a.com/weeklysale

Mainitsemani versiot on ns. Global tai EU -versioita eli sellaisia joiden pitäisi toimia ongelmitta Suomessakin. Sivustolta löytyy peleistä myös ns. Venäjän versioita jotka ovat vielä piirun verran halvempia, mutta saattavat vaatia ylimääräisiä kikkailuja toimiakseen. Keskityn G2A.COM:n mainosteluissa vain näihin Global/EU -versioihin jotta pelit varmasti toimivat.

G2A.COM palkitsee käyttäjiä pienellä korvauksella, jos nämä saavat houkuteltua sivustolle uusia asiakkaita. Jos haluat antaa minulle pienen tuen blogissani tapahtuvasta tarjousten ilmoittelusta, niin rekisteröidy palveluun https://www.g2a.com/gr/deltius@hotmail.com osoitteen kautta. Vastaavasti voit itsekin mainostaa sivustoa eteenpäin tuttavillesi ja saat heidän ostoksista korvauksen. Lisätietoa palkkiojutusta löytyy osoitteesta:


Kiitän jo etukäteen Teitä, jotka toivottavasti tukevat peliostosten yhteydessä minua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti