perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kirpputorit: Judgeman Trilogy


Viimeisimmistä käytettyjen pelien tai leffojen esittelyistä on taas vierähtänyt hieman aikaa, mutta nyt on taas tehty muutamia löydöksiä ja ajattelin esitellä ne. 

Ensimmäinen hankinta ei ole varsinaisesti kirpputorilta vaan Facebook -yhteisön huutokaupasta ostettu, mutta koska kyseessä on kuitenkin käytetty peli niin lasken sen näihin mukaan. Kyseessä on siis alkuperäisen 8-bittisen Nintendon peli Megaman 3, jonka hinnaksi muodostui 37 euroa + postikulut. Kyllähän tämä peli löytyi entuudestaan jo sekä Wii U:n että 3DS:n Virtual Consolessa, mutta pitäähän se nyt Megaman -pelit omistaa myös fyysisinä kappaleina ihan keräilymielessä ;-D

Elokuvapuolta edustaa puolestaan Kuopion Citypörssistä 4 eurolla löydetyn Dredd -leffan DVD-versio. Judge Dreddit ovat minulle entuudestaan suht tuntemattomia, mutta olen kuullut että tämä versio olisi hyvä ja vielä parempi kuin se aiemmin julkaistu Sly Stallonen tähdittämä osa.

Pelien kirpparilöydöksiä edustaa myöskin Citypörssistä löydetty Tomb Raider Trilogyn PS3-versio, jonka löysin noin 15 eurolla. Muistaakseni tätä trilogyä myytiin myös joskus aikoinaan samaan hintaan CDON.COM:ssa, mutta en tuolloin älynnyt ostaa peliä ja jälkikäteen harmitti. Kokoelma sisältää siis Tomb Raider -pelisarjan ensimmäisen rebootin kolme osaa eli uusioversion ensimmäisestä pelistä nimeltä TR Anniversary sekä Legend ja Underworld.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti