lauantai 25. huhtikuuta 2015

Tarjous: Viikonlopun pelitarjouksia


Viime päivinä on tullut pelitarjouksia useilla eri sivustoilla ja useille eri alustoille. En ole ilmoitellut pelitarjouksista paljoa viime aikoina, joten ajattelinpa siis vaihtelun vuoksi koota muutamia tähän samaan postaukseen.

Skyrim on pelattavissa ilmaiseksi sunnuntai-iltaan asti Steamissa, joten kannattaa tutustua jos peli on vielä kokematta. Pelin kaikki DLC:t sisältävän Legendary Editionin saa 10.20 eurolla, jos peli alkaa enemmänkin kiinnostamaan.


Ei kannata unohtaa edelleenkään jo aiemmin mainostamaani Humble Bundlea, jossa on vielä tiistaihin asti valtava määrä erinomaisia EA:n pelejä.


Playstation Storen puolella on niin paljon tarjouksia, etten ala niitä listaamaan erikseen. Tarjolla on kuitenkin Arcade-pelejä (mm. Tekkeneitä, Soul Calibureita, Virtual Fightereita, Street Fightereita) ja Warnerin pelejä (mm. Batman- ja LEGO -pelejä). Plus-asiakkaat saavat myös Giana Sisters Twisted Dreamsin bundle todella halvalla eli kuudella eurolla.


Viimeisimpänä myös Nintendon eShopista löytyy viikottaiset tarjoukset. Jos Kirby -pelit ovat lähellä sydäntä, muutamia niitä löytyy niin 3DS:lle kuin Wii U:lle aina 2.00 euron hinnasta ylöspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti