keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Ultima 8 Gold Edition ilmaiseksi


Originissa on ollut nyt toista vuotta Talo Tarjoaa -kampanja, jossa he antavat tasaisin väliajoin hieman vanhempia pelejä ilmaisesti. Olinkin jo miettinyt että milloinkahan seuraava ilmaispeli vaihtuu kun aiemmasta kerrasta on jo se pari kuukautta ja nyt koin iloisen yllätyksen, kun kävin tarkistamassa tilanteen Originin sivulta.

Tällä kertaa ilmaisena pelinä on Ultima 8 eli Richard "Lord British" Garriottin tunnetun pelisarjan toiseksi viimeisin osa. Jos satuit viime viikolla ostamaan Humble Bundlesta Ultima 7-paketin, niin tämän jälkimmäinen osa Serpent Isle jatkuu suoraan tässä Ultima 8:ssa. Peli ei ole mielestäni aivan samaa korkeaa laatutasoa kuin mitä Ultima 7:t olivat, mutta on se silti ihan OK hankinta, etenkin ilmaiseksi saatuna. 

(Pelin nimessä mainittu Gold Edition ei tarkoita että pelissä olisi pelaajan kannalta mitään olennaista extraa kuten lisälevyjä tms. Alkuperäisessä pelissä Titaanihahmojen jne vähäiset puheet olivat tekstinä, tässä Gold Editionissa ne ovat puhuttuna ääneen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti