maanantai 4. toukokuuta 2015

P.T. demo

Moni on varmasti jo kuullut suru-uutisen, että Hideo Kojiman ohjaama uusi Silent Hill -peli PS4:lle on saapunut tiensä päähän, eikä siis sillä lailla että peli olisi valmistunut. Pelistä on kuitenkin julkaistu aiemmin P.T. -niminen demo, joka on ainakin nettivideoiden perusteella vaikuttanut erittäin "viihdyttävältä", jos tuota sanaa voi nyt käyttää kauhupeleistä. 

Pelin peruuttamisen yhteydessä julkaistiin myös ilmoitus, että P.T. -demo poistettaisiin aivan lähipäivinä Playstation Storesta. Jospa siis et ole vielä ko. demoa hakenut itsellesi mutta haluat niin vielä tehdä, suosittelen pitämään kiirettä ennenkuin poistavat sen. Demo löytyy osoitteesta:

https://store.playstation.com/#!/fi-fi/pelit/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT

Lisätty:
Jos haluat Silent Hill -pelin kehityksen jatkuvan vastoinkäymisistä huolimatta, käy allekirjoittamassa vetoomus asian puolesta osoitteessa

https://www.change.org/p/kojima-productions-continue-working-on-silent-hills

2 kommenttia:

  1. Eikäh! Voi vitsi odotettiin tuota peliä jo ihan kybällä! Pelattiin se demo tuossa jokunen aika sitten läpi. Kyllä siinä sai muutaman tunnin olla kuset housussa kun oli niin jännittävä :D Lopulta oli pakko kattoo walktrought netistä, että saatiin vedettyä se läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin mitä olen nähnyt P.T:n pelaamista Juutuubissa, niin kyllähän tuo aika jänskältä vaikutti :) Harmi ettei itselläni ole PS4:sta, toivottavasti sen demon voi ladata silti vielä myöhemmin kunhan on merkannut sen latauslistalle (jos joku tietää tähän jo nyt varman myöntävän tai kieltävän vastauksen että onnistuuko, niin voi ilmoittaa). Toivotaan kuitenkin että joku tuota SH-projektia jatkaa edes jossain vaiheessa... :)

      Poista