torstai 7. toukokuuta 2015

Pelejä viikonlopuksi

Tämä ei ole varsinainen tarjouspostaus, koska kyseessä ei ole tarjouksia. Tänään julkaistiin kuitenki muutamia uusia pelejä digitaalisina latausversioina, joten päätin kirjoittaa näistä perinteisen ilmoittelupostauksen.

Nintendon eShopissa julkaistiin taas nippu uusia pelejä. Yksi näistä julkaisusta on Wii U:lle tehty versio DS -käsikonsolin pelistä Yoshi's Island DS, jonka saa itselleen 10.00 eurolla. Suureksi harmiksi alkuperäisen version loistavat musiikit on korvattu tässä pelissä melkoisen meh-versioilla, mutta onneksi itse pelimekaniikka on sentään säilytetty entisenään.

Jos olet (erityisesti alkuperäisen) Star Trekin ja seikkailupelien ystävä, niin GOG.COM -sivusto on tehnyt nyt oikean kulttuuriteon. TV-sarjan ja elokuvien ystäville tehtiin 90-luvun alussa kaksi seikkailupeliä Star Trek: 25th Anniversary sekä Star Trek: Judgement Rites ja nyt pitkän odottelun jälkeen nämä pelit ovat ostettavissa sivustolta 5.70 euron kappalehintaan.


Jos puolestaan olet kiinnostunut ilmaisesta pelaamisesta, niin Steamissa on tänä viikonloppuna Arma 3 pelattavissa ilmaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Nostalgiapurkaus. Oih. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä. Olen tosi innoissani että vaikka jotkut pitävätkin sitä vanhojen pelien kierrätyksenä ja rahastuksena niin itse tykkään aivan kympillä että tuovat vanhoja klassikoita pelattavaksi nykykoneillekin :)

      Poista