tiistai 26. toukokuuta 2015

Katsottu: Unbreakable Kimmy Schmidt

Netflix tarjosi TV-sarjoja, joista saattaisin pitää ja eräs näistä oli itselleni täysin tuntematon sarja nimeltä Unbreakable Kimmy Schmidt. Se mikä herätti huomioni oli kuitenkin se, että tämän sarjan pääosassa näytti olevan jenkkien Officestakin tuttu Ellie Kemper ja päätin antaa Kim Schmidtille varauksellisen mahdollisuuden.

Kim on naiivi nuori nainen, joka ei ole kokenut aivan normaalia nuoruutta. Erään uskonnollisen kultin johtaja houkutteli Kimin ja kolme muuta naista maanalaiseen bunkkeriin ja uskotteli näille 15 vuoden ajan, että ulkopuolella on tapahtunut maailmanloppu ja mitään muuta maailmaa ei ole enää olemassakaan. Kun naiset lopulta pääsevät vapauteen, Kim muuttaa asumaan uuteen asuntoon ja saa kämppäkaverikseen äärimmäisen stereotypisen näyttelijän urasta haaveilevan homppelimiehen Tituksen (Tituss Burgess) ja työnantajakseen varakkaan ja diivailevan Jacquelinen (Jane Krakowski).

Kyseessä on yhden kauden kestänyt komediasarja, jonka takana on häärännyt 30 Rock's -sarjan henkilöitä. Oliko UKS sitten hauska...? Vastaukseni on kyllä ja ei. Sarjan päähenkilön pitäisi olla hauska, mutta pelkkä Kemperin tekeytyminen yksinkertaiseksi ei vaan huvittanut minua. Onneksi sarjassa on muitakin hahmoja ja akkamaisesti kirkuva Tidus sai naurahtamaan useammankin lyhyen kerran.. ja kaikki vitsit eivät liittyneet edes hänen homouteensa. Jackpotin kuitenkin vie sarjan pahis eli Kimiä bunkkerissa vankina pitänyt pastori Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm), joka heittää kauden loppujaksoissa vilahtaessaan sellaista settiä, että olisivat voineet ottaa hänet mukaan jo aiemminkin. Kaikenkaikkiaan Unbreakable Kimmy Schmidt jää kuitenkin keskinkertaiseksi sarjaksi, joka sisältää vain muutamia oikeasti hauskoja vitsejä ja sen vuoksi kannattaa katsoa vain paremman puutteessa.

2 kommenttia:

  1. Kyseessä on siis Netflixin oma sarja, jonka kaikki 13 jaksoa julkaistiin siellä vasta pari kuukautta sitten. Toinen kausi on tulossa ensi vuonna. Itse kyllä pidin sarjasta, vaikka se välillä aiheuttikin vahvoja myötähäpeän tunteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota en tiennytkään että siitä tulee vielä toinen kausi. Katsoin Wikipediasta pikaisesti ja katsoin että sitä tosiaan on tehty vain yksi kausi so far. Toivottavasti hieman parantelevat sarjaa oikeista kohdista niin siitä voi tulla ihan viihdyttäväkin kausi :)

      Poista