tiistai 7. toukokuuta 2013

Kirpputorit: Call of Picard

Kuopio on oikea kirpputorien Mekka kun täällä on nykyään jopa kaksi sellaista kirppistä jossa saattaa olla itseäni kiinnostavia tavaroita eli siis leffoja ja pelejä. Tämä saattaa siis tulla yllätyksenä että kävin taas vierailulla Citypörssissä joka on näistä  kahdesta ainoa alle kilometrin päästä olevista putiikeista ja kyllähän sieltä taas tarttui mukaan vaikka mitä.

Katselin joskus pari vuotta sitten Star Trek The Next Generation -sarjan alusta loppuun ja kyseessä on edelleen yksi parhaista scifi-sarjoista ja ennenkaikkea paras Star Trekiin liittyvistä sarjoista. Nyt olikin suuri ilo huomata että kirpputorilta löytyi kyseisen sarjan kolme Picardin aikaista elokuvaa ja vain kahden euron kappalehintaan. Elokuvat olivat siis Generations, First Contact sekä Nemesis. Ainoa harmittava juttu oli että First Contactin ja Nemesiksen välissä ollut elokuva Insurrection puuttui mutta jospa se tulisi vastaan vielä joku päivä.

Muutama päivä sitten Penguinasd puheli tapansa mukaisesti outojaan että tekisi mieli ostaa joku Call of Juarez -peli. Kyseiset pelit ovat jääneet minulle nimeä lukuunottamatta tuntemattomiksi mutta pieni Youtubettelu paljasti että kyseessähän taitaa olla vähän niinkuin PS3:n Red Dead Redemption mutta PC:lle (eli siis kuulostaa hyvältä). Nyt kirpparilla tulikin vastaan Juarez -sarjan Bound in Blood -osa ja kun hinta oli vain 3.50 euroa niin pitihän se ostaa ihan edes kokeilun vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti