perjantai 31. toukokuuta 2013

Kirpputorit: Toukokuun lopun löydöksiä

Viime aikoina on tullut taas tehtyä hankintoja ja mistäpäs muualtakaan kuin Kuopion Citypörssi -kirpputorilta. Mukana on ollut muutama elokuva, peli ja TV-sarjan boxiki. Tässä oli pieni yhteenveto löydöksistä.

Ensimmäisenä on The Killer -niminen leffa vuodelta 1989. En ole nähnyt kyseistä leffaa aiemmin mutta nimen kuullut monesti ja onhan se tullut monesti vastaan kirpputoreillakin. Tiesin leffan sisällöstä vain sen että sen on ohjannut John Woo joka osaa tehdä todella näyttäviä taistelukohtauksia ja kun elokuvan sai 2.50 eurolla niin sama oli ostaa se pois.

Toisena elokuvana oli Tomb Raider jonka olen onnistunut välttämään peliharrastuksestani huolimatta tähän päivään asti. Leffaa tähdittää Angelina Jolie ja kun en ole mikään hänen suurin fani niin en ole pitänyt kiirettä elokuvan suhteen. Lisäksi minulla on ollut omat ennakkoluulot elokuvan laadusta kun peleistä tehdyt elokuvat ovat suurimmaksi osaksi melkoista kuraa. Tämä elokuva lähti 2.85 eurolla, onneksi mukana on edes jonkin verran extroja.

Pelihankintoja edustaa Playstation 3:n peli Ratchet & Clank: Tools of Destruction. Omistan ensimmäisten R&C-pelien HD remaket entuudestaan ja ainakin ne ovat vaikuttaneet kelpo tasohyppelyiltä/räiskinnöiltä ja jos taso vaan pysyy samanlaisena niin halusin tämänkin pelihyllyäni koristamaan. (Hyviä) PS3-pelejä löytyy muutenkin kirpputoreilta melko nihkeästi niin tämän pelin 7.50 euron hinta oli mielestäni ihan kohtuullinen.

Viimeisenä löydökseni oli ensimmäinen kausi TV-sarjasta nimeltä Medium. En ole nähnyt koskaan kyseistä sarjaa mutta sitä tähdittävä Patricia Arquette (mm. Lost Highway, Ed Wood) kiinnosti. Boxin sai 4.00 eurolla joten paljoa tuosta ei menetä vaikka jos se osoittautuisikin pettymykseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti