lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirpputorit: Rautaisia Zombiesankareita

Viimeisen viikon aikana on tullut tehtyä taas muutamia hankintoja kirpputoreilta ja tässä olisi niistä pieni yhteenveto.

Iron Man -elokuvat ovat yhtiä niistä harvoista supersankarielokuvista (X-Menien lisäksi) jotka kiinnostavat allekirjoittanutta. Iron Man 2 löytyi nyt 2.00 eurolla joten halusin ostaa sen talteen. Sarjan ensimmäistä osaa en omista vielä mutta onneksi sen voi katsoa halutessaan Netflixin puolelta tässä odotellessa sitä että löydän kyseisen leffan jostain halvalla.

Toinen samaisesta paikasta tehty hankinta oli Romeron Kuolleiden Valtakunta. Muistelisin että tämäkin elokuva olisi ainakin jossain määrin tunnettu vaan en muista että oliko se hyvässä vai pahassa tunnettu. Vai pelkästään Romeron vuoksi. No pianhan asia selviää...  ja tämän sai siis myöskin 2.00 eurolla.

Kolmannen leffan olenkin nähnyt jo vuosia sitten Kuopion Hyvät Kuvat -elokuvakerhossa. En ole ollut mikään aasialaisten elokuvien ystävä ja muistaakseni tämä olikin ensimmäisiä suuremman budjetin Aasia-elokuvia joita näin. Elokuvan tapahtumat ovat jo joutuneet unholaan mutta muistaakseni taistelukohtauksissa tyypit liitelivät ilmojen halki ja suu auki ihmettelin että what is this. Nyt tämän elokuvan sai 2.50 eurolla niin ajattelin verestää muistoja että mitäs muuta erikoista tässä elokuvassa onkaan kuin ne liitelyt.


Peleistä Citypörssistä löytyi Playstation 3:n mätkintäpeli nimeltä Heavenly Sword. Olen pelannut pelin demoa ja todennut sen ainakin näyttäväksi tekeleeksi ja PS3-peliksi 6.00 euroa ei ollut hassumpi joten ostinpa sen sitten talteen.


Lisäksi vielä joltain Riistaveden(?) pihakirpputorilta löytyi ensimmäisen Playstationin peli Duke Nukem: Time To Kill 3.00 eurolla. Ei ole hajuakaan pelin laadusta mutta pitihän sen ostaa koska Duke. Peli tosin vaikutti hieman epäilyttävältä myöhemmin tarkasteltua koska siinä oli myös venäjänkielistä tekstiä kotelon takapapereissa mutta mikäpä minä olen tuomitsemaan...


2 kommenttia:

  1. AAah. Mistä mieki löytäisin Kuolleiden valtakunnan 2 eurolla?? Esim cdon.com:ssa ei oo koskaa Romerot noin halpoja. Pitää varmaa tehdä lisää kirppis tutkimusmatkoja :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Citypörssistä sinäkin tottakai löydät noin halvalla! :D Mutta siis korahduksesta päättelisin ettei tuo Kuolleiden Valtakunta ole mikään hassumpi leffa, pitääkin laittaa se sitten ensimmäisten seuraavien leffojen joukkoon kun viime aikaiset lehvat ovat olleet niin huonoja/tylsiä etten tiedä viitsinkö niistä edes mainita täällä mitään :D Mutta toki jos satun jossain löytämään tuota leffaa noin halvalla niin minäpä huikkasen/vinkkasen :)

      Poista