perjantai 17. toukokuuta 2013

Kysely Terraria-pelistä


Haluaisin tiedustella että onko blogini seuraajissa miten paljon Terrariaa pelaavia ihmisiä? Onko teidän joukossa sellaisia joita kiinnostaisi pelata kyseistä peliä yhteisellä palvelimella. Kartan kooksi valittaisiin suurin mahdollinen (tai vähintään keskikokoinen) jotta siellä olisi tilaa useammankin pelaajan seikkailuille. Testasin Terraria-palvelimen pitämistä muutama viikko sitten ja ainakin teknisesti se toimi ongelmitta joten homma on kiinni lähinnä pelaajien kiinnostuksesta. Mukaan voivat päästä kaikki blogiani seuraavat tai sellaiset jotka ovat muulla tapaa "tuttuja", nettipeleissä pyörii valitettavasti joskus häirikkö"pelaajiakin" joten pitääkseni mahdollisen pelin viihtyisänä aivan täysin tuntemattomia en ottaisi kuitenkaan mukaan. Ilmoitelkaahan että olisiko tuollaiselle palvelimelle kiinnostusta! Kommenttia tai kysymyksiä voi esittää joko tässä tai kirjoittamalla sähköpostilla osoitteeseen deltius@hotmail.com .

4 kommenttia:

 1. Itse asiassa tulin ostaneeksi kyseisen pelin Steamin alennusmyynnistä, mutta en ole vielä kertaakaan pelannut. Joten tiedä sitten että kehtaisko tulla noboilemaan, mutta kuulostaa hauskalta, varsinkin jos mukana olisi jokin kommunikaatio-ohjelma kuten Ventrilo, TeamSpeak etc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva että ainakin joku innostui ajatuksesta ja toivottavasti tämä kannustaa muitakin ilmoittautumaan :D

   Sillä ei ole mitään väliä onko pelannut Terrariaa aiemmin ja äkkiä ne olennaisimmat asiat siinä oppii. Ajatukseni oli siis että se palvelin olisi päällä silloinkin kun itse en ole pelailemassa joten siellä voisi halutessa vaikka itsekin treenailla, seikkailla tai rakennella. Koitettiin ainakin TeamSpeak -palvelinta tuossa vähän aikaa sitten kaverin kanssa (Sansulle terkkuja jos näkee tämän!) ja sitä voi tarvittaessa käyttää. En tosin halua rajoittaa osallistujia joten mikittömätkin saavat vapaasti tulla mukaan, kun pelissä on myös oma tekstichatti. Nuo järjestelyt ovat yleensäkin ihan sovittavissa olevia juttuja joten saa heitellä ehdotuksia.

   Poista
 2. Täältä löytyis kans kiinnostusta! Mä olen kans jo jokunen kuukausi sitten ostanut kyseisen pelin Steamistä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi/ehtinyt sitä edes asentaa - tämä järjestely voisi olla hyvä kannustin:) + hyvä tietää, että en olisi ainut nuubelo sielä sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hieno juttu että muutkin ovat kiinnostuneet :) Noista järjestelyistä voi vielä sopia tarkemmin pelaajien mieltymysten mukaan mutta laittelen sinullekin tuosta lisäinfoa :)

   Poista