perjantai 16. elokuuta 2013

Arvonta: Half-Life 2

Aloitin pelaamaan pitkästä aikaa vuonna 2004 julkaistua legendaarista Half-Life 2 -peliä. Häpeäkseni en ole koskaan läpäissyt kyseistä teosta sillä pelaaminen jäi aikoinaan kesken jostain syystä. Olen monia kertoja aloittanut pelin alusta mutta pitkäkestoisuutensa vuoksi nekin yritykset ovat jääneet kesken ja fiksuna tyyppinä alotan pelisessiot taukojen jälkeen aina alusta. Nyt päätin kuitenkin pelata sekä pääpelin että sen jatko-osat Episode 1:n ja Episode 2:n Youtube-kanavallani alusta loppuun saakka. Jos haluat ilmoituksen uusista pelisessioista niin muistahan tilata!

Koska minulta löytyy ylimääräisenä sekä Half-Life 2:n, Episoden 1:n että Episode 2:n lahjakortit Steamiin niin haluan tarjota jollekin lukijalleni mahdollisuuden päästä pelaamaan itsekin saman räiskintäpainotteisen seikkailun jos kyseinen erinomainen peli on sattunut jäämään väliin. Järjestän siis arvonnan jonka palkintona joku onnellinen (kyllä vain) saa kyseisen pelipaketin omakseen. Arvonnan suoritan samalla tavalla kuin aiemmillakin kerroilla mutta tässä on tärkeimmät säännöt:

  • Aikaa osallistumiselle on perjantaihin 16.8.2013 kello 18:00 saakka.
  • Osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla nimesi tai nimimerkkisi kommenttina tähän postaukseen. 
  • Ilmoita samalla myös jokin yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoite riittää. Jos et halua jättää yhteystietoasi muiden näkyville, voit ilmoittaa sen myös minulle suoraan sähköpostilla osoitteeseen deltius@hotmail.com . (huom. vaikka ilmoitatkin yhteystietosi sähköpostilla, nimen/nimimerkin ilmoittaminen kommenttina on pakollinen kaikille)
  • Pyrin ilmoittamaan tulokset välittömästi sekä blogissa että voittajalle tämän antamien yhteystietojen avulla.
  • Peli vaatii toimiakseen Steam-tunnuksen, jonka voi rekisteröidä ilmaiseksi. Jos Steam on uudempi tuttavuus niin olen tarvittaessa käytettävissä opastukseen.
  • Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoihin maanantaihin 19.8.2013 kello 18:00 mennessä, palkinto menee uudellee arvottavaksi.
  • Pidätän itselläni oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia arvontaan, jos huomaan vilppiä, korjattavaa säännöissä, ohjeistuksissa tai muuten vaan maalaisjärjellisistä syistä. Ilmoitan kyllä muutoksista näkyvästi tähän postaukseen.

Onnea arvontaan! :)

Jos Half-Life 2 on täysin tuntematon peli niin liitän tähän loppuun vielä ensimmäisen pelaamisvideon. Suosittelen avaamaan videon Youtuben omalle sivulle sillä vajaan tunnin kestoinen video on varmasti mieluisampi silmille isommalta ruudulta katsottuna. Jatkossa nämä HL2-videot tulevat kuitenkin sinne Youtuben puolelle eikä tänne blogiin.


2 kommenttia: