tiistai 13. elokuuta 2013

Pelattu: Duck Tales Remastered #1

Lupailin aiemmin että seuraavaksi blogissani olisi pelivuorossa Batman: Arkham City. Kyseinen peli saa kuitenkin odottaa vielä hetkosen sillä päätin aika ex tempore ottaa tähän väliin tänään julkaistun Duck Tales Remastered -pelin. Alunperin 8-bittisellä Nintendolla julkaistu peli ei ollut kuuluisa pituudesta joten todennäköisesti tämäkään ei tule kestämään montaa päivää joten ei hätää Batman-fanit, Arkham City alkaa aivan pian! :)

Te jotka olette pelanneet alkuperäistä Duck Talesia tiedätte ettei se ollut paitsi kovinkaan pitkä niin myöskään vaikea. Nyt peliin on laitettu mukaan lisää grafiikkaa, tarinaa, lisäosuuksia kenttiin sekä hieman myös vaikeutta. Itse kentät olivat hyvin samanlaisia alkuperäisiin verrattuna mutta pomotaisteluun oli lisätty useampia hyökkäyksiä ja ne tuntematta selvisin taistelusta vain täpärästi ja kyseessä oli "vain" normaali vaikeustaso. 

Pelasin nyt ensimmäisellä kerralla vain rahasäiliössä tapahtuvan tutorial-osuuden sekä Amazonin kentän ja ainakin ensivaikutelma pelistä vaikutti positiiviselta. Kentät olivat sopivan tuttuja mutta pieniä uudistuksiakin oli tehty erityisesti hahmojen ja dialogien suhteen. Ilmeisesti pelissä voi ostaa kerätyllä rahalla myös kaikenlaista extraa kuten taidetta jne pelin sisäisestä kaupasta joten uudelleenpeluuarvoakin luulisi löytyvän reilusti. Tässä olisi kuitenkin ensimmäisen osuuden video, pyrin laittamaan seuraavat heti tulevina päivinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti