keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kirpputorit: Itämaista Kyrandiaa

Viime aikoina olen käynyt kirpputoreilla normaalia vähemmän ja tehtyjen löydösten määrä on suoraan verrannollinen. Joitakin kertoja olen käynyt kuitenkin penkomassa paikkojen hyllyjä ja ajattelin tapani mukaisesti esitellä mitä sieltä on tarttunut kätösiin.

Ensimmäinen löydös on ollut elokuva nimeltä Kultaisen Kukan Kirous jonka DVD-version löysin 2.50 eurolla Citypörssistä. En tiedä elokuvasta oikeastaan muuta kuin että se on Zhang Yimoun käsialaa (mm. blogissanikin esitellyt Hero ja Lentävien Tikarien Talo) ja että näyttelijöinä ovat mm. Chow Yun-Fat sekä Gong Li.

Toinen löydökseni olisi saattanut laittaa sukat pyörimään jaloissani jos olisin sattunut käyttämään sukkia. Kyseessä on keskimmäinen osa eräästä 90-luvun loistavasta seikkailupelitrilogiasta eli Legend of Kyrandia Book Two: The Hand of Fate. Tämän loistavan pelin CD-ROM -versio irtosi niinkin naurettavaan hintaan kuin yhdellä eurolla. Maukkaaksi tämän löydöksen tekee se ettei kyseistä peliä olla julkaistu ainakaan vielä edes GOG.COMissa eli tätä peliä ei löydä nykypäivänä enää kovinkaan helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti