tiistai 6. elokuuta 2013

Kimppaostos: Sniper Elite - Nazi Zombie Army


Haluan kokeilla uutta juttua jolla voin tarjota lukijoilleni edullisempia pelihankintoja. Moni varmasti tietää että välillä peleistä myydään hieman halvemmalla ns. 4 packeja eli pakettia jossa on neljä kappaletta samaa peliä joiden yksittäinen hinta jää hieman halvemmaksi kuin mitä se maksaisi erikseen ostettuna. Aina tuttavapiiristä ei löydy kuitenkaan kolmea muuta samasta pelistä kiinnostunutta tai jos haluat vain yksittäisen pelin normaalia halvemmalla niin kannattaa osallistua mukaan kimppaostokseen.

Ajatuksena on että ilmoitan jonkun kiinnostavan pelin 4 packin tarjouksen ja pelistä kiinnostuneet ilmoittautuvat mahdollisimman pian joko kirjoittamalla postaukseen kommentin tai laittamalla allekirjoittaneelle sähköpostia. Jos riittävä määrä kiinnostuneita ilmoittautuu niin laitan ohjeet miten maksat osuutesi pankkitililleni, ostan pelipaketin ja lähetän pelin latauskoodit jokaiselle osallistuneelle. Jos käy niin että rahoja on maksettu mutta tarjous kerkee umpeutumaan niin palautan luonnollisesti maksetut rahat. 

Peliostokset tulen pitämään halpoina ihan jo senkin vuoksi ettei kenenkään tarvitse pelätä että karkaisin toisten parinkymmenen euron kanssa ulkomaille viettämään luxus-elämää :D

Ensimmäiseksi kimppaostospeliksi olen valinnut Greenman Gamingissa myytävän Sniper Elite: Nazi Zombie Army -nimisen pelin jonka neljän kappaleen settiä myydään sivustolla 11,00 eurolla ja alennuskoodin (GMG20-4B9NY-L4FEN) avulla hinta putoaa 8,80 euroon. Tämä summa jaettuna neljälle pelaajalle jättää hinnan vain vaivaiseen 2,20 euroon joka on mielestäni naurettavan alhainen hinta tästä pelistä. Itseltäni kyseinen peli löytyy jo ja yksi koodi menee kaverilleni joten tarjolla olisi vielä kolme kappaletta pelin koodeja.


Itse olen pelannut kyseistä peliä viime aikoina ja todennut sen erinomaiseksi viihteeksi. Jos saan kuvailla peliä omin sanoin niin kyseessä on hieman kuin realistisempi versio Left 4 Dead 2 -pelistä ja pelaajia voi olla 1-4. Jos haluat nähdä pelistä liikkuvaa kuvaa niin yksi löytyy ainakin osoitteesta

http://www.twitch.tv/mikko_koo/b/441311315 (ei kannata ottaa mallia minun pelityylistä eli kannattaa mielummin osua vihollisiin :D )

Jos peli vaan kiinnostaa niin eikun ilmoittautumaan ostajien iloiseen joukkoon! :)

Päivitetty: Kolme peliä on nyt mennyt eli yksi on vielä jäljellä. Jos haluat omasi niin pidä kiirettä!

Päivitetty 2: Viimeinenkin peli meni ja paketti on ostettu. Jos olisit kuitenkin halunnut osallistua tähän kimppahankintaan niin voit halutessasi ilmoittaa siitä ja katsotaan saadaanko vielä toisen 4 hengen porukan kansaan. Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä sillä en tiedä miten pitkään kyseinen tarjous on voimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti