lauantai 10. elokuuta 2013

Pelattu: Batman - Arkham Asylum #11

Batmanin seikkailuille Arkhamin vankimielisairaalassa tulee luonnollisesti loppu jossain vaiheessa ja valitettavasti tämä on juurikin se kerta. Viime kerralla päihitettiin Poison Ivy ja tällä kertaa lähdettiin jahtaamaan itse Jokeria. Lepakkomies joutuu melko nopeasti taisteluun kahta titaania sekä lukuisia vankeja vastaan ja tässä kamppailussa menikin pidempi tovi. Lopulta vastustajien maatessa maassa Jokeri alkoi leikkimään lisää titaaniaineella ruiskuttaen sitä itseensäkin muuttuen järkälemäiseksi hirviöksi ja raahaten tuupertuneen Batmanin talon katolle viimeiseen taistoon.

Nyt kun Arkham Asylum on saatu päätökseen niin toteutan aiemmin tehneen lupaukseni. Seuraavana pelattavana on siis tämän pelin jatko-osa eli Arkham City jossa Batman pääsee mättämään turpaan uusia vanhoja arkkivihollisiaan. Nähkäämme siis pelailun merkeissä taas viimeistään ensi viikolla! :)


2 kommenttia:

  1. Itse olen pitänyt enemmän tuosta Arkham Citystä kuin Asylumista. En tiedä mistä johtuu... Kenties siitä, että mukana on yksi ehdottomista lempihahmoistani (oli tässä Asylumissakin lempihahmo eli Scarecrow)ja tarinakin osui itseeni paremmin. Tekemistäkin Cityssä on enemmän kuin Asylumissa, joten ehkä siinä ne syyt ovatkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole pelannut aiemmin Cityä loppuun niin en osaa tehdä vielä kummoista vertailua. Asylumissa laitettiin tekniikka kuntoon ja Cityssä ovat kerenneet keskittymään siihen sisältöön paremmin. Ainakin jo Cityn ensiminuuteilla (kunhan saadaan Bat-puvun päälle) saa jo mielikuvan että se pelialue on valtava. Minulle tulee mieleen vertaus että Asylym on hiomaton timantti ja City todennäköisesti siitä hiottu versio mutta saa nähdä nyt kun peli etenee :)

      Poista