sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pelattu: Duck Tales Remastered #5

Taas olisi tiedossa lisää Duck Talesia ja tällä kertaa viedään tarina loppuun saakka joskin hieman pidempikestoisena sessiona sillä pelattavana on viimeinen normaali kenttä ja sen jälkeen "yllättäen" paljastuva finaalikenttä. Videon on kuvattu kahdessa osassa sillä onnistuin failaamaan vielä aivan pelin viimeisellä metrillä ja nukkumaankin piti jossain vaiheessa mennä joten pelasin viimeisen kentän uudestaan sitten seuraavana päivänä .

Aluksi Roope, Pelle Peloton ja Fenton lähtevät kuuhun etsimään viimeistä aarretta eli vihreää juustoa. Valitettavasti avaruusolennot saapuvat paikalle juuri kriittisellä hetkellä ja kaappaavat Fentonin jonka apua tarvitaan päästäkseen maan alle juuston luokse. Erityismainintana pitää sanoa että seikkailua siivittää vanha kunnon kuun teemabiisi joka on ollut tähän asti yksi pelihistorian lempibiiseistäni ja kuten kaikki muutkin tämän pelin musiikit tähän asti niin myös kuun teemamusiikki on saanut arvoisansa uusintaversion. Loistavaa!

Selvittyään kuun kamaralta Roopen arkkiviholliset Milla Magia, Kulta-Into Pii ja karhukopla ilmaantuvat rahasäiliöön ja näistä ensimmäinen kaappaa veljenpojat. Roopelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin tehdä Kulta-Into Piin kanssa sopimuksen ja lähteä yhdessä Vesuviukselle pelastusmatkalle. 

Kyseessä on kenttä joka puuttui kokonaan alkuperäisestä pelistä mutta on musiikkeja myöten samaa (hyvää) laatua kuin muutkin kentät. Myös aivan lopussa oleva kiipeilytehtävä oli reilusti vaikeampi alkuperäiseen verrattuna (jossa tarvitsi kiivetä vain pystysuoraa ketjua ylöspäin) mikä oli erinomainen uudistus. Pelin loputtua suosittelen katsomaan myös lopputekstit sillä mukana on erinomaisia versiointeja pelin musiikeista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti