perjantai 16. elokuuta 2013

Half-Life 2 -arvonta suoritettu

Nyt on arvonnan osallistumisaika päättynyt ja maaginen hetki käsillä kun Half-Life 2 peli lisäosineen vaihtaa omistajaansa. Tällä kertaa osallistujamäärä jäi melko vähäiseksi mikä oli tosin arvattavissa kun monilta kyseinen peli löytyy jo entuudestaan. Tästä ei tule kuitenkaan ongelmaa, onpahan osallistujilla sitten suuremmat todennäköisyydet voittamiseen! Nyt kuitenkin itse arvontaan olkaa hyvä!
Osallistujien lukumäärä suorastaan
häikäisee silmiä.TADAA!
Tällä kertaa toivottavasti onnelliseksi voittajaksi valikoitui Mr. Nurmeela, onneksi olkoon! Muiden lohdutukseksi kun katselen esimerkiksi Steamin lahjalistaani puhumattakaan ostamistani Humble Bundleista niin voin sanoa että arvontoja on tulossa hyvin suurella todennäköisyydellä vielä monet kerrat joten muistakaahan seurata tilannetta (ja blogi)! :)

Lisätty: Koska voittaja huomasikin omistavansa jo palkintopelit, antoi hän ne hopeasijalle yltäneelle Jassulle. Kaivelin nurkista voittajalle kuitenkin lohdutukseksi pelin nimeltä Toki Tori eli toisin sanoen kaikki arvontaani osallistujat voittivat pelejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti