tiistai 10. syyskuuta 2013

Katsottu: Dragon Squad

Ostin joskus aikoja sitten Anttilan alehyllystä elokuvan nimeltä Dragon Squad kahdella eurolla. Vaikka halpa hinta ei luvannut paljoa niin ainakin elokuvassa näytti olevan tunnettuja näyttelijöitä ja saattaahan sitä joskus kiinnostua katsomaan aivottomia toimintaelokuvia mikä oli siis alkuvaikutelmani elokuvasta.

Elokuvan alussa rikollispomo Tiger (Kent Tong) on joutumassa oikeuden eteen tekosistaan ja pieni joukko Interpol -agentteja (Waness Wu, Shawn Yue, Huang Shenyi, Xia Yu, Lawrence Chou) ovat saattamassa vangin kuljetusta ja todistamassa oikeudenkäynnissä. Kuljetusoperaatio kuitenkin epäonnistuu ja Tiger pääsee karkuun. Pelastusoperaation takana ovat mm. Korealainen komentaja Ko Tung-Yuen (Huh Joon-Ho), Amerikkalainen Petros Angelo (Michel Biehn) sekä tarkka-ampuja Yuet Song (Maggie Q). Interpol-agentit siirtyvät epäonnistuneen tehtävänsä jälkeen eläkkeeltä palaavan poliisiupseerin Kong Long (Sammo Hung) alaisuuteen ja pian paljastuukin kaikkien elokuvia katsovien suureksi yllätykseksi että Petroksella ja Kong Longilla on yhteisen synkkä menneisyys...

En löytänyt elokuvasta kovinkaan paljoa ylistettäviä asioita. Muutamat tunnetut näyttelijät (Michael Biehn ja Maggie Q) olivat OK, siinäpä se sitten olikin. Elokuva on täynnä mukamas cooleja toimintakohtauksia ja kuva pysäytetään aina välillä kertoakseen esittelyjä kyseisistä hahmoista. Muutenkin elokuvan päähenkilöiden määrä oli niin runsas että sekaisinhan siinä meni. Vähän väliä toistellaan samoja viisauksia ilmeisesti tarkoituksena tehdä elokuvasta syvällisemmän. Elokuva oli muutenkin toiminnastaan huolimatta sen verran tylsä että nukahdin kesken katsomisen ja katsoin loppuun vasta seuraavana päivänä. Onneksi elokuvaa parani loppua kohti hieman. Extrat eivät piristäneet pahemmin koska ainoa oli että sait valita tekstityksen kielen. Elokuvan toinen tuottaja on ninja nimeltä Steven Seagal, ehkä hänen fanit saavat elokuvasta irti minua enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti