maanantai 16. syyskuuta 2013

Tarjous: Alkuviikon pelitarjouksia


Olen tällä hetkellä reissussa joten kovinkaan isoja postauksia ei kannata odottaa muutamaan päivään. Pelitarjouksia voin kuitenkin ilmoitella ja tässä onkin pikainen otos seuraamiltani verkkokauppiailta.

Steamissa on tänää julkaistu uudet viikon kestävät pelitarjoukset ja niiden joukossa löytyy mm. Rochard ja La-Mulana erittäin halpaan hintaan.


Seuraavan vinkin sain Sansulta, kiitokset hänelle. Gameflyssa on menossa tarjous jossa mm. Bioshock Infiniten, Borderlands 2:n, XCOM: Enemy Unknowin tai Civilization V:n tilaajat saavat kaupanpäälliseksi Mafia 2:n. Esimerkiksi käyttämällä alennuskoodia Bioshock Infiniten (ja Mafia 2:n) saa yhteensä noin 10.00 eurolla.


Good Old Gamesissa on Leisure Suit Larry -pelit alennuksessa vielä tiistaihin kello 12:00 saakka. Tarjolla on osat 1-3 ja 5-6 sisältävä kokoelma, seitsemäs osa Love for Sail sekä "kahdeksas" osa Magna Cum Laude. Kaikki edellämainitut saa 2-3.50 dollarin kappalehintaan.


Lopuksi vielä sellainen että jos olet Legacy of Kain -pelien ystävä niin sarjan kolmen pelin kokoelman saa Gamersgatesta 4.50 eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti