keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kirpputorit: Fucking Exam of New York

Ajattelin että elokuvahyllyni ei pursua vielä riittävästi joten lähdin täydentämään sitä taas Kuopion Citypörssiin. Ei sentään, kävin etsimässä sieltä erästä elokuvaa "lahjaksi" eräälle henkilölle ja löysinkin etsimäni (jätän kertomatta tarkemmin siltä varalta jos ko. henkilö sattuukin lukemaan blogiani). Samalla reissulla matkaani tarttui muutama muukin elokuva ja tässä tapani mukaan lyhyt esittely niistä.

Ensimmäisenä elokuvana on Gangs of New York joka on paljon huomiota etenkin väkivallan vuoksi saanut elokuva, vaan itse olen sen onnistunut vielä välttämään. Elokuva lähti tasan 2.00 eurolla.

Toisena löydöksenä oli ruotsalaista tekoa oleva Fucking Åmål jonka kohtalo on sama kuin edellämainitun elokuvan joskin syy saatuun huomioon on muu kuin väkivalta. Tämän elokuvan sain 1.50 eurolla.

Viimeisimmästä elokuvasta olen kuullut vasta viime aikoina joskin useampia kertoja ja silloin kehuvaan sävyyn (joskaan googletuksella löytämäni arvostelut eivät olleet samaa mieltä). Elokuva on siis Exam ja löysin sen blu-ray -version 4.00 eurolla.

Siinäpä ne elokuvat tällä kertaa, todennköisesti lisää heräteostoksia taas ensi kirpputorivierailun jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti