sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kirpputorit: A Game of Spider Thing

Tänään kävin ensimmäistä kertaa varsinaisesti Kirpparilla.fi -kirppiksellä tämän muuton jälkeen. Aiemminkin kävin kyllä paikassa mutta tällä kertaa portieeri ei enää heittänyt minua ulos eli reissu meni jo ihan hyvin. Paikasta tarttui mukaan muutamia elokuvia joista lyhyt esittelykierros tässä.

Ensimmäinen elokuvista on Spiderman 3 joka tulikin hyvään saumaan kun olin vähän aikaa sitten katsonut kaksi aiempaa osaa. Tämän kahden levyn special editionin sai 4.25 eurolla.

Toisena elokuvana oli John Carpenterin klassikkokauhuelokuva The Thing - "Se" Jostakin. Vaikka elokuvasta onkin tehty viime vuosina uusintaversion niin tämä Kurt Russelin tähdittämä alkuperäisversio kiinnostaa itseäni enemmän ja sen saikin vain 2.50 eurolla.

Kolmantena ja viimeisenä kirpputorilta tarttui mukaan erinomaisen Robert Downey Juniorin Sherlock Holmes: A Game Of Shadows. Ensimmäisen osan olen nähnyt mutta nyt minulla on hyvä tekosyy katsoa se vielä uudestaan ja verestää muistoja elokuvan tapahtumista. Tämä jatko-osa filmi irtosi  2.25 eurolla eli mielestäni ihan kiitettävän halvalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti