lauantai 7. syyskuuta 2013

Kimppaostos: Sniper Elite - Nazi Zombie Army #2


Kokeilin kuukausi sitten blogissani uutta juttua nimeltä kimppaostos. Homman nimi oli että netissä on peleistä myynnissä neljän kappaleen paketti jossa yksittäisen pelin hinta jäi reilusti normaalia halvemmaksi. Kyselin blogin puolella (ja vähän muuallakin) kiinnostuneita jotta saisimme ostoporukan kansaan. Viime kerralla pelinä oli Sniper Elite - Nazi Zombie Army joka on erittäin viihdyttävä Zombieitten lahtauspeli. 

Sain ylimääräiset kappaleet myytyä ennätysnopeasti ja minulle jäi epäselväksi että olisiko joku muukin halunnut ostaa vielä kyseisen pelin halvalla. Samanlainen 4-pack on taas myynnissä Steamissa (ilmeisesti kahden päivän ajan) joten jos olet kiinnostunut osallistumaan ostajaporukkaan niin jätä joko kommenttia tähän postaukseen tai laita sähköpostia osoitteeseen deltius@hotmail.com . Jos neljä ostajaa saadaan kasaan niin voin toimia ostajana että halukkaat saavat pelinsä.

Kyseinen 4-pack maksaa Steamin tarjouksessa 9.90 euroa eli yksittäisen pelin hinnaksi jää vaivaiset 2.50 euroa mikä on naurettavan vähän noin viihdyttävästä pelistä. Vaikkei neljää ostajaa löytyisikään niin ei tuo yksittäisen pelin 3.20 euroakaan mikään paha hinta ole. Pelitarjoukset löytyvät osoitteesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti