torstai 29. maaliskuuta 2012

Katsottu: Mission Impossible 4


Kävin katsomassa alkuviikosta uusimman Mission Impossible -leffan teatterissa, joten pitäisi kai siitä sanoa muutaman sanan. En ole ollut mahdottoman suuri MI -leffojen fani, koska Cruise on laittanut useammankin asian uusiksi verrattuna aiempaan TV-sarjaan. Suurin "raiskaus" on ollut mielestäni Jim Phelpsin muuttaminen pahikseksi ja tässäkin osassa laitetettiin henkilöstöä uusiksi...  en tykkää. Suurimmat ennakko-odotukseni kohdistivatkin siis juonen sijaan siihen, että millainen rooli Edelmanin Sampalla sitten lopulta olikaan...

Ihan hyvähän se osa sitten lopulta sitten oliki, sopivan kaurismäkinen jäyhäksi gangsteriksi. Muutenkin näyttelijöistä kiinnostuneena katselijana oli ilo huomata että vartin välein kankaalle ilmestyi aina muista rooleistaan tuttuja lempinäyttelijöitäni. Oli Josh Hollowayta, Jeremy Renneriä ja Anil Kapooria. Itse Cruise veti roolinsa jo melko rutiinilla ja tuli hieman olo, että eikö tämä ole jo nähty. Itse asiassa leffassa nähty hotellihuoneiden numeroiden muuttaminen viime hetkellä ollaankin jo nähty aiemmin, 80-luvun lopun Mission Impossible -sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Elokuva oli kuitenkin ok viihdettä, jos haluaa jättää aivot narikkaan ja seurata vain perinteistä äksönkujeiluviihdettä. Olin katsomishetkellä melkoisen väsynyt vain muutamien tuntien yöunilla, mutta jaksoin sentään pysyä kärryillä menossa. Leffa oli sopivan viihdyttävä, joten suosittelen katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti