lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pelattu: Worms Reloaded

Pelasimme kaverin kanssa Worms Reloaded -peliä ja ajattelin ottaa yhdestä kentästä videon tänne katseltavaksi Ottelu kesti noin 22 minuuttia, joten jaoin videon kahteen osaan. Jos video on turhan pieni katseltavaksi tässä blogin sivulla, voi sen aukaista suurempana Youtubeen videosoittimen oikeassa alakulmassa olevasta Youtube -painikkeesta.

Peliä tuntemattomille kyseisessä pelissä molemmilla pelaajilla on neljä matoa, joita liikutellaan vuorotellen. Käytettävissä on monenlaisia aseita haulikosta ja granaateista aina maaliin hakeutuviin ohjuksiin ja varusteina esimerkiksi kaivuuvälineitä ja laskuvarjoja korkeampien tiputusten varalta. Maastossa olevia esteitä ovat maaliinhakeutuvat tykit, maamiinat sekä räjähtävät tynnyrit. Tuuli voi joko häiritä ampumista tai mahdollistaa laskuvarjolla pitkien hyppyjen tekemisen. Peliajan loppuessa alla oleva veden pinta alkaa nousta ja voittaja on viimeisen elossa olevan madon omistaja.
4 kommenttia:

 1. Nämä sivulta kuvatut 2D Worms pelit on aivan parhaita! 3D on ihan liian monimutkainen. Itse tuli pienempänä hakattua Worms kakkosta monta tuntia putkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan totta, nämä versiot on sopivan yksinkertaisia minunki aivoille :D mä oon pelannu ykköstä, world partya ja worms 2 armageddoneita konsoleilla (+ testannu noita 3d-räpellyksiä). voi pojat sitä riemuani, kun ilmottivat julkaisevan tämän reloadedin :) ja siis jos sinua tai muita kiinnostaa tuo peli, niin steamistahan se löytyy :) kannattaa tosin odottaa alennuskampanjaa, jolloin sen saa 5-10 eurolla.

   http://store.steampowered.com/app/22600/?snr=1_7_suggest__13

   Poista
  2. Oijjjh kiitos vinkistä, pitää tuo jossain vaiheessa nappasta. On vaan niin mahtavia kavereiden kanssa pelattavia nämä wormsit. :)

   Poista
  3. kiva jos siitä oli hyötyä ja voin vakuuttaa, etten jätä täällä blogissa sitten mainostamatta, kunhan ne alennuskampanjat taas tulevat :D ja jos sitten kaipaat vastustajia, niin täällä on ainakin yksi sellainen :)

   Poista