perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tarjous: 2K Games -viikonloppu


Koska pelit ovat yksi aihealue blogissani, päätin tarjota etenkin PC-pelaajille viihteen lisäksi myös jotain hyötyäkin. Monet pelitarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän ajan ja hyvät tarjoukset jää huomaamatta helposti. Ajattelin ilmoittaa täällä, jos huomaan jossain erityisesti itseni mielestä hyviä tarjouksia. En pyri tarkoituksella suosimaan mitään tiettyä liikettä, mutta Steam on varmasti eniten edustettuna ihan siitä syystä, että seuraan aktiivisesti sen tarjouksia. En ilmoita myöskään aivan pienemmistä tarjouksista (alle -50%) ja omalla pelimaullani on näihin ilmoituksiin vaikututa. Otan huomioon myös vinkit muilla sivustoilla olevista tarjouksista, joten mahdolliset vinkit profiilissani löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Tänä viikonloppuna Steamissa on 2K Games -viikonloppu, jolloin melkein kaikki 2K Gamesin pelit ovat -50% alennuksessa. Tarjous on voimassa 8.3. - 12.3. klo 20.00 asti. Tämän lisäksi joka päivä jotkut tietyt pelit ovat -75% alennuksessa. Näiden pelien tarjousaika alkaa ja päättyy klo 20 Suomen aikaan.

2K Games: http://store.steampowered.com/publisher/2K%20Games


Neljäntenä ja viimeisenä tarjouksena sunnuntaista maanantaihin on Civilization 5. Pelin perusversion saa 7,50 eurolla ja Game of the Year -version 10 eurolla.

Civilization V: http://store.steampowered.com/app/8930


Kolmantena tarjouksena lauantaista sunnuntaihin ovat Bioshock 1 ja 2 pelit, molemmat -75% alennuksella, jolloinka molempien hinnaksi tulee 5 euroa.

Bioshock 1 & 2: http://store.steampowered.com/sale/bioshock_2kweekend

Toisena tarjouksena perjantaista lauantaihin ovat Mafia -pelit ja ne saa myös -75% alennuksella. Mafia 2:n saa 10 eurolla ja kaikki DLC:t yhteensä 3,50 eurolla, ensimmäinen osa irtoaa 2,50 eurolla.

Mafia 1 & 2: http://store.steampowered.com/app/50130


Ensimmäinen pelitarjous oli Borderlands -75% alennuksella eli perusversion saa 5 eurolla ja Game of the year -version (sisältäen DLC:n) saa 7,50 eurolla. Tarjous on voimassa vielä tämän kirjoituksen julkaisemisen jälkeen n. 2 tunnin ajan, joten kiinnostuneiden kannattaa pitää kiirettä!

Borderlands: http://store.steampowered.com/app/8980
... ja jälkeen Steamin tarjouskampanjan
bandiitti ennen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti