keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tarjous: Orcs Must Die!

Steamissa on taas yksi erinomainen tarjous, nimittäin Orcs Must Die! Tarjous on voimassa perjantaihin klo 2:00 asti Suomen aikaa ja alennus on -75%. Peruspeli on siis 3,50 euroa ja lisäaseita ja kenttiä sisältävä Game of the year -versio 4,50 euroa.

Pelissä toimitaan sotamaagina, jonka tehtävänä on puolustaa linnaa ja sen takana olevia maailmoja örkeiltä ja muilta olennoilta. Käytössä on lukuisia örkkien kulkureiteille asetettavia ansoja, joiden tarkoitus on pysäyttää näiden aaltoina eteneminen enemmän tai vähemmän väkivaltaisesti.

Käytössä on mm. erilaisia piikkiansoja lattioihin ja seiniin, murskaimia, laavaan örkkejä tuuppaavia seinälaattoja jne. Ansojen lisäksi voi käyttää mm. jousipyssymiehiä, jotka kannattaa sijoittaa tosin turvallisiin paikkoihin, koska näiden lähitaistelutaidoissa on parantamisen varaa.

Vihollisaaltojen välillä on vain muutamien sekuntien verran aikaa korjailla puolustuksia ja harvemmassa kentässä viholliset tulevat vain yhdestä ovesta, joten kiirettä pitää rientäessä ison kentän laidasta laitaan ja pian takaisin. Erittäin viihdyttävä peli, puhumattakaan huumoripuolesta.


Orcs Must Die: http://store.steampowered.com/app/102600

Pelistä löytyy myös ilmainen muutaman ensimmäisen kentän sisältävä kokeiluversio, suosittelen testaamaan!

Alla on näytteenä pelistä video, jossa pelaan Twin Halls -kentän. Jossain vaiheessa videota äänet menevät hieman "paikaltaan", mutta ei kannata antaa sen häiritä. Videon saa avattua suuremmaksi oikeassa alanurkasta olevasta youtube-tekstistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti