torstai 22. maaliskuuta 2012

Tarjous: Square Enix, Eidos Interactive -viikonloppu

Nyt on taas huimia tarjouksia Steam -latauspalvelussa. Loppuviikon ajan on taas Square Enix, Eidos Interactiven pelit -50% alennuksella ja joka päivä vaihtuu aina osa peleistä -75% alennukseen eli halvalla lähtee.   Kyseisen kampanjan peleinä on mm. sellaisia pelisarjoja, kuin Hitman, Deus Ex, Tomb Raider, Thief jne.

Aikavyöhykkeistä johtuen Steamin "vuorokausi" on alkanut yleensä klo 20 Suomen aikaan, mutta ilmeisesti se on tällä hetkellä kellojen siirtämiseen asti (tulevana sunnuntaina) kello 19. Kuitenkin, joskus kello 19-20 aikaan tulee voimaan aina uudet tarjoukset.

Neljäntenä tarjouspelisarjana sunnuntaista maanantaihin on Dungeon Siege, jonka kokoelman saa nyt 12,50 eurolla.

http://store.steampowered.com/sale/squareenixweekend2012

Kolmantena tarjouspelisarjana lauantaista sunnuntaihin on Deus Ex, jotka saa pelikokoelmaa komistamaan 2,50  - 10 eurolla ja uusimman osan DLC:t 0,75 - 2,75 eurolla.


http://store.steampowered.com/sale/squareenixweekend2012


Normaalina tarjouksena puolestaan on Fallout Collection eli vanhemmat Fallout -pelit 6,80 eurolla tai yksittäin 3,40 eurolla.


http://store.steampowered.com/sub/2008


Toisena päivänä eli perjantaista lauantaihin on alennuksessa Tomb Raider -sarjan myöhempinä vuosina julkaistut 
osat. Pelien hinnat ovat 2,50 - 3,75 euroa ja Guardian of Light -osan DLC:t 0,75 euroa.


Hieman off-topicina Steamissa on viikonloppukampanjan lisäksi normaalina päivän tarjouksena erinomainen paketti eli vanha kunnon King's Quest Collection 5 eurolla. Sierra On-Line oli graafisten seikkailupelien edelläkävijä 90-luvulla ja King's Quest 1 olikin näistä peleistä ensimmäinen.ja sai myöhemmin vielä 6 jatko-osaa *. Pelit sijoittuvat pääosin Daventryn maailmaan, josta löytyy melkeinpä jokainen lasten saduista tuttu hahmo aina Punahilkasta Batmaniin ja merirosvoista lohikäärmeisiin. Jos uusin 3D-grafiikka ei ole sinulle tärkeintä vaan olet kiinnostunut laadukkaista peleistä satumaailmassa, niin suosittelen tätä pakettia.


* En laske kahdeksatta osaa eli King's Quest: Mask of Eternityä sarjaan kuuluvaksi, koska se ei ole enää perinteinen seikkailupeli


http://store.steampowered.com/app/10100


P.S. jos King's Quest Collection on tänään Steamissa tarjouksessa, niin voisin kuvitella Steamista löytyvän Space Questinkin tulevan tarjoukseen seuraavina päivinä...

Ensimmäisen tarjouspäivän eli torstaista perjantaihin peleinä ovat Hitman -sarjan pelit. Hitman Collectionin saa 5 eurolla sisältäen sarjan kolme osaa ja yksittäiset osat saa 2,50 eurolla.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kyllähän noilla hinnoilla mielummin pelejä ostaa ku selkäänsä ottaa :D ite odotan tuon deus exin tuloa tarjoukseen kun 75% alella se olis 2,50 eeroa mutta saa nyt nähdä sorrunko muihinki hankintoihin... :D

      Poista