lauantai 12. huhtikuuta 2014

Katsottu: Veronica Mars kausi 2

Siitä alkaa olemaan jo vähän aikaa, kun katsoin Veronica Mars -nimitä TV-sarjaa. Kirjoitin sarjan ensimmäisestä kaudesta bloginkin puolelle, mutta jälkimmäisten kausien kirjoitukset jäivät kokonaan kirjoittamatta, joten korjataan nyt vielä tilane pikaisella katsauksella kauteen.

Toisella kaudella jatkuu taas muutamien pääjuonien seuraaminen, mutta aivan kaikesta en mainitse spolaamisen vuoksi siltä varalta, jos ensimmäinen kausi on vielä näkemättä. Kausi alkaa sillä, kun Veronican (Kristen Bell) luokka käy luokkaretkellään tapaamassa Neptunen baseball -joukkueen omistajaa Woody Goodmania (Steve Guttenberg). Paluumatkalla Veronica myöhästyy bussista, mutta matkalla jotain hämärää sattuukin ja bussi suistuu kalliolta alas surmaten kaikki matkustajat. Koska kyydistä jäi viime hetkellä pois monia muitakin oppilaita, aloittaa Veronica tutkimukset että oliko tapahtuma onnettomuus lainkaan. Toinen kauden pääjuonista liittyy Veronican nykyiseen on-off -poikaystävään Loganiin (Jason Dohring), jota aletaan syyttämään erään moottoripyöräjengiläisen kuolemasta yhden alkoholipitoisen illan jälkeen. Näiden lisäksi jatketaa edellisellä kaudella käsiteltyä juttua, jossa Veronica koittaa selvitellä aiempien kotibileiden tapahtumia.

Kauden aikana mukaan tulee paljon uusia hahmoja ja vanhoja poistuu joukosta, mm. Veronican entisen poikaystävän Duncanin (Teddy Dunn) rooli vähenee. Wallace (Percy Daggs) jatkaa Veronican hyvänä ystävänä, samoin tietokonevelho Mac (Tina Majorino) vaikkakin pakko myöntää, etten edes muistanut jälkimmäisen tulleen sarjaan jo ensimmäisellä kaudella. Muutamia uusia koulukavereita ovat mm. surffaripoika Dick (Ryan Hansen) ja ujompi poika Beaver (Kyle Gallner).

Viimeisellä levyllä on mukana perinteinen 8-minuuttinen Gag Reel epäonnistuneista otoksista ja kaksi lyhyttä extravideota. Ensimmäisellä A Day on the Set with Veronica Mars Kristen Bell esittelee nimensä mukaisesti perinteistä kuvauspaikkaa. Veronica Mars: Not Your Average Teen Detective -pätkässä puolestaan jotkut näyttelijöistä ja tuottaja Rob Thomas kertoo Veronica Marsin hahmosta.

Kuten tekstin alussa sanoin, kauden katsomisesta on jo vähän aikaa ja en muista aivan tarkkaa yksityiskohtia. Kausi oli kuitenkin tasoltaan vähintään yhtä hyvä kuin ensimmäinen ja sen jaksoi katsoa mielenkiinnolla aivan loppujaksoihin saakka. Erinomainen kausi siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti