maanantai 28. huhtikuuta 2014

Playstation Plussan toukokuun pelit

Sony on jo pidemmän aikaa julkaissut pian ilmestyvien Playstation Plus -palvelun ilmaispelien listoja ja ei ollut siis kovinkaan suuri yllätys, että tässäkin kuussa he jatkoivat samalla linjalla. Samalla kun uusia pelejä tulee pelattavaksi, edellisen kuukauden peleistä poistuvat mm. Pro Evolution Soccer 2014, Bioshock Infinite sekä Hotline Miami. Uutukaisina tarjolle tulevat sopivasti vapun rientoihin seuraavat pelit:

 • Stick it to the Man (PS 4)
 • Payday 2 (PS3)
 • Puppeteer (PS3)
 • Muramasa Rebirth (PS Vita)
 • Everybody's Golf (PS Vita

5 kommenttia:

 1. Plää, nyt ei oikein ollut listoilla mitään mikä ois ihtiä ees kiinnostanut. :B

  VastaaPoista
 2. Nyt on tulossa jotenkin köyhä kuukausi. Ei oikein yksikään noista peleistä itselleni kolahda. No ilmaisia tietysti ovat kun jäsen olen nii voi lataukseen laittaa. Pelattua ei varmaan tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastaan nyt pariskunnalle tässä yhteisesti yhdellä kommentilla :D joo aika viisu kuukausi on, tuo jokapojan floggi vois kiinnostaa muuten muttakun minulla on se jo :D ja kukas blogini lukija se teistä nyt olikaan joka kehui kovasti tuota puppeteeriä? ilmoittautukoon tai vaietkoon ikuisesti :D

   Poista
  2. Hmm en ole varma olenko se ollut minä, mutta kyseessä on siis oikein hyvä, hauska ja omaperäinen pläjäys! :) Kannattaa siis vain ennakkoluulottomasti ottaa testaukseen:) Itse en ole vielä ehtinyt (lue: unohdin) 3D-ominaisuutta testaamaan, mutta normipelailun perusteella kyseessä on täydellinen peli myös moiseen hifistelyyn.

   Poista
  3. joo yksi henkilö sitä kehui ja jos olet kehunut niin must be you :D

   Poista