keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Uudistuksia ESOon ja BF4:ään

Viime kirjoittelusta on jo useampi päivä, vapaa-aika on mennyt hyvin pitkälti Elder Scrolls Onlinen ja erään nimeltämainitsemattoman TV-sarjan katselussa. Uutta juttua on tulossa aivan pian, mutta niitä odotellessa kirjoittelen peliuutisista joista vastikään kuulin ja joista toivottavasti ette ole itse vielä kuulleet.

Ensimmäinen juttu liittyy viime viikolla virallisestikin julkaistuun Elder Scrolls Onlineen. Moni on ihmetellyt, että jos pelkkä peruspeli maksaa 30-70 euroa, niin miksi tämän lisäksi maksaisi vielä yli 10 euron kuukausimaksua. Yksi hyvä syy on se, että peliä päivitetään toivottavasti ahkerammin ja sille lisätään jatkuvasti uutta sisältöä. Pölyt eivät ole kerenneet laskeutuakkaan pelin julkaisun tieltä, kun tieto ensimmäisestä lisäsisällöstä julkaistiin. Kyseessä on Craglorn -niminen pelialue, jossa pelaajat pääsevät suorittamaan tehtäviä ja haasteita 4-12 hengen tiimeissä. Tehtävät ovat kuitenkin sen verran haastavia, ettei siihin kannata siirtyä aivan alottelevilla hahmoilla.

Lisätietoa tästä julkaisusta löytyy Zenimaxin Youtubesivulta osoitteesta:Toinen ilouutinen liittyy Battlefield 4 -peliin, joka on saanut ainakin omasta mielestäni aivan turhan paljon lokaa niskaansa bugiensa johdosta. Kyseessä on erittäin näyttävä sekä viihdyttävä FPS-peli ja toimivuuskin on saatu jo suhteellisen hyvälle tasolle. Nyt kun pelistä julkaistiin uusi Naval Strike -lisäosa, niin pelin ollaan lisäämässä uusi toiminto. Jatkossa hahmoille voi määritellä erilaiset varustekokonaisuudet, jotka voi vaihtaa nopeasti ilman että jokaista varustetta joutuu vaihtamaan erikseen. Näitä tallennettavia varusteprofiileja on käytettävissä kaksi kappaletta jokaiselle hahmoluokalle ja premium-pelaajat saavat neljä profiilia per hahmoluokka eli yhteensä hulpeat 16 kappaletta. Kyseessä on pieni muutos, mutta varmasti kätevä jos haluat vaihdella erilaisia kokoonpanoja kartasta tai pelityylistä riippuen.

Lähde:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti