tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kirpputorit: Dark Shadows of Robocop-Zombieland

Taisin uhkailla eilen, että pian olisi luvassa taas uutta postausta, jossa esittelen kirpputorilöydöksiäni. Parempi siis ottaa härkää sarvista ja alkaa esittelemään, kun luvattu on. Tällä kertaa vuorossa on pelkästään elokuvia, yhteensä viisi kappaletta.

Viimeisimmän löydökseni tein juuri eilen Sesonkitorilta ja koska tällä korkattiin uusi kirpputori, niin esittelen sen ensimmäisenä. Kyseessä on Robocop Trilogy eli DVD-kokoelma, jonka onnistuin löytämään kolmella eurolla eli ei mitenkään huono hinta per elokuva. Olenkin aiemmin katsellut tätä boxia esim. Anttilan hyllyillä, mutta jättänyt silloin vielä ostamatta. Nyt tähän hintaan en voinut kuitenkaan kieltäytyä ja mukaan lähti.

Toinen löydöksistäni oli Dark Shadows -elokuvan Blu-ray -versio, jonka sain mukaani 4.95 eurolla. Pakko myöntää, että vaikka elokuva onkin osunut silmiini monesti sekä normaaleissa kaupoissa että kirpputorilla, en tiedä elokuvan sisällöstä silti mitään. Tiedän vain että elokuvassa on mukana Tim Burtonin vakiokaarti ja sillä ei voi kovinkaan helposti mennä pieleen...

Viimeisin löydös on myös Blu-ray -leffa, tällä kertaa kantaa nimeä Zombieland. Kyllähän Zombiet alkavat olemaan jo melko läpikaluttu aihepiiri, mutta en ole nähnyt niitä vielä Woody Harrelsonin tähdittämänä, joten pitäähän tämän nyt vielä ainakin nähdä. Ainoa huolestuttava asia elokuvassa on se, että kannen mukaan tämä on komedia... mutta otin nyt Woodyn vuoksi riskin. Hintaa tälle taideteokselle kertyi kolmen euron verran.

Siinäpä ne elokuvat sitten olivat. Nyt pitäisi ottaa vaan itseä niskasta kiinni ja alkaa katsomaan mainittuja leffoja, jotta saisin niistä jotain mielipidettä bloginkin puolelle. Onneksi parin päivän sisällä postissa pitäisi tulla sisäinen Blu-ray -asema tietokoneeseen, minkä jälkeen kyseisen formaatin leffojen katsomisen kynnys madaltuu merkittävästi kun ei tarvitse käynnistellä katselua varten aina PS3:ea.

Lisätty: Kaksi jälkimmäistä löydöstä tein siis Citypörssistä, mistäpä muualtakaan.

4 kommenttia:

 1. Itse ainakin tykkäsin tuosta Zombielandista kovastikkin ja nimenomaan sen koomisuutensa takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok käytyypä siis alkaa katsoa kyseistä tuotosta positiivisella asenteella :)

   Poista
 2. Vahingossa löysin blogisi ja mainostan sen verran, että 13.5 alkaen Sesonkitorilla paikalla 65 paljon elokuvia myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukei pitääpä käydä tsekkaamassa, kiitos vinkistä :)

   Poista