perjantai 30. marraskuuta 2012

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää Mikosta mutta et ole uskaltanut kysyä


Sain Kopio -nimiseltä neidottarelta haasteen vastailla kymmeneen kysymykseen ja kehitellä sitten kymmenen uutta kysymystä muiden riemuksi. Kai noihin kysymyksiin voisi lyhyemminkin vastailla mutta minulla on huono tapa alkaa jaarittelemaan kirjoituksissa ja ne sitten venyvät :D Tässä kuitenkin vastaukseni:

1.Uskotko horoskooppeihin?
en usko että siellä on takana mitään suurempaa mystiikkaa. eiköhän nuo ole kirjoitettu sen verran ympäripyöreästi että kaikki voi löytää itsensä kuvauksista. ja jos ei löydä niin toteaa että "pah, nää on ihan humpuukia kuka näihi muka uskoo".

2. Mikä on lempi tv-sarjasi?
varmaan se on tuo juuri nytkin katsonnan alla oleva babylon 5, sen jaksaa katsoa monta kertaa läpi kun on niin eeppinen. muita hyviä sarjoja on ollu ainaki lost ja big bang theory...

3. Kauan olet blogannut?
pian tulee vuosi täyteen eli tarkemmin sanottuna tammikuun 19. päivä kello 2.44 :D

4. Miksi aloitit blogaamisen?
tarkkaa syytä en muista mutta ainakin halusin kirjoittaa omista kiinnostuksen kohteista ja hyvällä tuurilla löytäisi samoista asioista kiinnostuneita muitakin ihmisiä. huomasin myös että pelejä käsitteleviä sekä miespuolisten kirjoitamia blogeja oli harmillisen vähän joten halusin tuoda omalla panoksella hieman vaihtelua ainaisiin lifestyleblogeihin.

5. Lempi kirjailijasi?
en ole vuosiin lukenut kirjoja ja aiemmatkin ovat rajoittuneet lähinnä dragonlanceihin joten sanotaan nyt että margaret weis ja tracy hickman.

6. Lempi vuodenaikasi, miksi?
kesä. saa kirmata ympäriinsä shortseissa ja t-paidassa ympäri vuorokauden. saa pyöräillä kivoissa kesäisissä maisemissa. on valosaa.

7. Mitä inhoat?
veitsiä ja muita teräviä juttuja, korkeita paikkoja, järviä/meriä joiden pohjaa ei näy (nähny liikaa kauhuleffoja, esim. the abyss on kauhea :D) tai pimeä ja kylmä mutapohja on kanssa yöks, ihmisiä jotka ovat itsekkäitä/ylimielisiä/epäkohteliaita tai puhuvat toisten päälle, mielikuvituksettomista blogipostauksista (todetaan että vaihtoi toisen kerran lyhyen ajan sisään blogin ulkoasua/kysellään ehdotuksia mistä voisi kirjoittaa/tehdään 'linkitä blogisi' -postaus/tehdään videopostaus laukun sisällöstä, omasta huoneesta tai päivän asusta).

8. Mistä taas pidät?
tietokoneista, peleistä, kirppareista, kivoista ja huomaavaisista ihmisistä, erilaisuuden hyväksymisestä.

9. Pidätkö pelaamisesta?(tietokone, lautapelit jne)
kyllä vain :) erilaisilla koneilla varmaan jostain 1985 lähtien kun naapurikaveri tuomas esitteli c64:llä froggeria ja muita kovia. sen jälkeen ollu nesiä, pc:tä ja nyt viime vuosina uudestaa nes, gamecube, kaksi ps2:ta ja nyt tämän syksyn uutukaisena ps3. lautapelit on jääny kyllä vähemmälle viime vuosina, kyllähän niitä pelailisi jos muitakin pelaajia olisi tuttavapiirissä. roolipeleistä tuli aiempina vuosina pelattua ainakin vähäsen runequestia, shadowrunia, vampire the masqueradea ja gurps-säännöillä kanssa jotain peliä jota en nyt muista. laatikostani löytyy muuten kirpputorilta ostamani runequest, jos joku keräilijä haluaa niin voin luopua toimituskuluja vastaan :)

10. Oletko kohtelias puhelinmyyjille?
pakko myöntää että koitan olla. sanon kyllä aika nopeasti että en ole mitää ostamassa mutta kuuntelen kuitenki mitä sanoo. työtähän hekin kuitenkin vaa tekee joten en ole viittiny ärähdellä.

Sitten pitäisi esittää haaste joillekin muillekin ihmisille... valitsen uhreiksi sellaiset henkilöt kuin Fainttos, Lore ja Crossed Daggers (käykää ihmeessä tsekkaamassa heidän blogeja) ja kysymykset liittyvät blogini aihepiireihin, jospa he sitten itsekin tietävät aiheista jotain. Esittämistäni haasteista huolimatta kaikki muutkin saavat aivan vapaasti vastailla noihin kysymyksiin, se on jopa suotavaa! :)

1. Mikä on kautta aikain lempipelihahmosi ja minkä vuoksi?
2. Mikä on vanhin peli jota pelaat vielä nykypäivinäkin?
3. Mikä on omalla kohdallasi tärkein seikka peleissä (juoni, huumori, toiminta, se että kuuluu tiettyyn pelisarjaan, jne)?
4. Mikä on kautta aikain huonoin näkemäsi elokuva ja millä perusteella?
5. Mitä kautta katsot elokuvia (teatterissa, telkkarista, levyitä, lataat netistä, katsot Netflixistä tms)?
6. Jos Star Warsin, Star Trekin, Babylon 5:n ja Tähtiportin hemmot tappelisivat niin ketkä voittaisivat?
7. Mikä on tärkein TV-sarja jonka jokaisen ihmisen (miksei muidenkin olentojen) tulisi nähdä elämänsä aikana?
8. Mikä on kautta aikain paras tai vähiten huonoin saippuasarja ja minkä vuoksi?
9. Mikä on mielipiteesi Al Bundysta?
10. Ostatko pelejä tai leffoja kirpputoreilta ja jos ostat niin mitä viimeksi?

1 kommentti:

  1. 1. Uuno Turhapuro. Hieno mies suurella sydämellä.
    2. Kyllä se varmaan nuo turtles I nessille ja toki muitakin nessin pelejä.
    3. Juoni, toiminta, pelihahmon kontrollit, pelisarja (FF, Assassins creed)
    4. Yks netflixin pätkä missä tehtiin turistimatkoja menneisyyteen. Scifin raiskaus
    5. Teatteri, telkkari, lataan
    6. Stargate. Ja miksi, se on ainut missä on MacGyver mukana.
    7. Stargate
    8. Stargate
    9. kuningas
    Joku ps2 peli tois olla viimeisin.

    VastaaPoista