sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tarjous: Dead Island Riptide 30 eurolla


Erinomaisen Dead Island -pelin seuraaja Dead Island Riptide on tulossa vasta keväällä (24.4.) mutta innokkaimmat voivat ennakkotilata sen jo nyt. Greenman Gaming -sivustolla pelin saa 40,00 eurolla, mutta käyttämällä vielä tulevan viikon perjantaihin asti voimassa olevaa alennuskoodia (GMG25-UAAHK-6AI9S) peliin saa 25% alennuksen eli pelin loppusummaksi jää 30,00 euroa!


Jos haluat vertailukohdetta mainitulle hinnalle, niin PC-version voi ennakkotilata myös CDON.COMista 45 eurolla (lol).

Lisätty: Jos et ole kiinnostunut latausversiosta vaan haluat pelihyllyä koristamaan fyysiset pelikotelot, niin The Hut -firmalta saa suhteellisen halvalla. PC-version saa 32,00 eurolla, PS3- ja Xbox360 -versiot nyt ovat oma lukunsa 45,00 euron hinnoillaan...

3 kommenttia:

 1. Tulin vain ilmoittamaan, että Liewec.net on tehnyt paluun internetin ihmeelliseen maailmaan. Joskin kuvatiedostojen kanssa kävi sellainen juttu, että kun Liewec.net siirrettiin toiselle palvelimelle, unohti joku (en siis ollut itse vastuussa...) ottaa backupit niistä... Jotenka vielä vähän epämääräisellä luukilla mennään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oukei hyvä tietää :) joo nuo varmuuskopiot on kyllä sellanen juttu että kannattaa ehdottomasti ottaa sellasia. itekki olen alkanu joistaki jutuista ottamaa vähä liioitellusti kopioita niin on sitte ainaki helpompi palauttaa aiempi tilanne.

   mullaki ollu täällä nyt viime päivinä hiljaiseloa kun muut jutut pyöriny mielessä mutta todennäkösesti aktivoidun reilusti enemmän ensi viikolla kun alkaa olemaan enemmän aikaa. nytkin babylon 5 -maratonissa on menossa jo kaksi viimeisintä jaksoa 3. kaudelta vaikken ole blogiin jaksanu kirjoittaa vielä 2. kauden esittelyäkään... pahoittelut lukijoille viivästymisestä :D Koitan kirjoittaa sen tällä viikolla ja 3. kauden jutun seuraavalla :)

   Poista
  2. ainii sellainen ilmoitus että kun siellä sivullasi klikkasin muut -linkkiä niin se ei löytänyt sivua.

   Poista