torstai 15. marraskuuta 2012

Tarjous: Kuukausi ilmaista Playstation Plus -aikaa

Lisätty: Ilmeisesti koodi onkin vain uusille Plus-asiakkaille, joten itse en tee sillä mitään. Jos haluat koittaa Plussaa kuukauden ajan ilmaiseksi, niin annan nopeimmalle kiinnostuneelle oman koodini. Kannattaa muistaa että jos et halua jatkaa asiakkuutta niin jäsenyyden täytyy perua ennen kuukauden umpeutumista, muuten luottokortilta veloitetaan seuraavan kuukauden jäsenyysmaksu. Kyllä tuolla silti saa sellaisen 3,5 viikon viihteen ainakin :) Lisäksi toivon että mahdollinen koodin lunastamisessa onnistunut henkilö ilmoittaa tänne tai minulle suoraan tuosta koodin käyttämisestä, jottei muut turhaan koita syöttää sitä. Tänks! Jokainen voi saada toki oman koodinsakin tuolta Facebookin kautta, mutta ainakin itselläni sen tulemisessa sähköpostiin kesti ainakin vuorokausi aikaa joten tämä on ainakin nopeampi keino hätähousuille! :D

Niin se koodi on siis: 72EE-3KN7-7TB4

Playstation Plus on Playstationin maksullinen palvelu, jossa asiakkaat saavat pelialennusten ja monen muun edun lisäksi kuukausittain vaihtuvia kokonaisia pelejä ilmaiseksi (jos ei Plussan maksua oteta huomioon). Tällä hetkellä ilmaisina peleinä ovat mm. Crysis 2, Ratchet and Clank All 4 One, Cubixx HD, Bulletstorm, Resident Evil 5 Gold, Little Big Planet 2, Motorstorm Apocalypse, Infamous2 sekä PS Vitan omistajille Uncharted: Golden Abyss ja Gravity Rush. Nyt sinulla on mahdollista tutustua kuukauden ajan ilmaiseksi kyseiseen palveluun (tai jos olet jo Plus-asiakas, kuukausi lisätään aiemman ajan jatkoksi) vastaamalla kysymykseen ja antamalla yhteystietosi Facebookissa osoitteessa 

7 kommenttia:

 1. Eikös noissa playstation + -ilmaispeleissä ole se juttu, että kun se plussa aika loppuu, niin ne pelit menettää :< Sen takia en ite ole sitä hankkinut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin on. Itse kokeilin tuota mutta siitäkin menettää pelit kun ilmaisaika loppuu. Oma mielipiteeni onkin että tämä "kokeilu" sopii enemmänkin juuri näille pelaajille kenellä on jo PlayStation Plus palvelu käytössä.
   Toisaalta tämä tarjous kannattaa ottaa jos haluaa kokeilla jotain peliä kokonaisversiona (Pystyy pelaamaan pelin vaikka läpi jos haluaa. Demoissa kun tämä ei ole mahdollista). Voipi myöhemmin sitten ostaa sen pelin vaikka kaupasta jos oli hyvä.

   Poista
  2. kyllä, tai siis ne ei ole sitten enää pelattavissa. jos kuitenkin myöhemmin hankkii plussan tai saa joskus toiste samanlaisen kuukauden kokeilujakson, niin ne aiemminkin hankitus pelit on vielä käytettävissä. noiden ilmaispelien lisäksi plussalaiset saa alennettuun hintaan pelejä ja ne pelit jää omaan käyttöön vaikka se plus-aika loppuisikin. ne alennukset on yleensä eurosta puoleen hintaan. aina joskus plussaa myydään 25% alennuksella joten 37,50 € vuodessa tekee hinnaksi n. 0,72 € per viikko, ei mikään paha tuosta määrästä ilmaisia pelejä. normaalihinnallakin se on "vain" n. euron (0,96 €) viikossa :)

   Poista
  3. komppaan lassia. kannattaa ehdottomasti ottaa tuo vaikkei meinaisikaan jatkaa jäsenyyttä. siinä ei menetä mitään ja pääsee ainakin sen kuukauden ajan pelaamaan noita pelejä joita ei muuten omista.

   Poista
  4. Kyllä kuulostaa ihan hyviltä nuo edut kuitenkin :) Mutta haha, en taida pystyä tuolta sivulta saamaan tuota ilmaista kuukautta, kun en kerran Facebookiin ole koskaan halunnut liittyä.
   Mietin muuten, kun nyt on jo tullut huhuja PS4:stä, niin sen jälkeen kuinkakohan kauan tätä plus-palveluakaan enää pidetään pystyssä? :D

   Poista
  5. Voi olla että Plus-palvelu on käytössä myös PS4:ssa.

   Poista
  6. ainiin unohdin vastata :D eli tuskin tuo plussa minnekkään on katoamassa. palvelu aukesi vasta vita-käsikonsolille ja todennäköisesti plussa toimii ps3:nkin kanssa niin kauan kuin sille vain julkaistaan pelejä eli vähintään 2015 saakka (muistaakseni tuo on vuosi jonnekka asti sony on luvannut ainakin uusia pelejä). veikkaan että plussan tarjonta ps4:llä on aluksi aika hiljaista koska plussan ilmaispelit ovat pääasiassa vuoden-parin vanhoja pelejä ja sony tuskin haluaa jakaa uutuuksia vielä täysin ilmaiseksi. voi olla että ps4:n plussa keskittyy aluksi ensin hillanalennuksiin. nämä kaikki kirjoitukseni ovat (tuota vuotta lukuunottamatta) siis pelkkää omaa veikkailua ihan siitä syystä ettei virallisempaa tietoa taida olla.

   mitä tuohon fb-juttuun tulee niin fainttos voit luoda väliaikaisen profiilin vaikka keksityillä henkilötiedoilla, liittyä sillä tuohon "kisaan" ja koodin saatua vaan poistat sen profiilin :D

   Poista