perjantai 16. marraskuuta 2012

Tarjous: Loppuviikon pelitarjouksia


Viikonloppu lähestyy ja eri nettisivuilta löytyy taas jos jonkinmoista pelitarjousta. Ensin vaikkapa Steamin tarjoukset. Viikonloppuna Awesomenauts on ilmaiseksi pelattavana ja jos haluat jatkaa pelaamista myöhemminkin, pelin saa 5,00 eurolla.


Toinen viikonlopputarjous on Tropico 4: Steam Special Edition, kaupunginrakennussimulaattori jonka saa maanantaihin asti 7,50 eurolla.


Sitten tongitaan Gamersgaten tarjouksia. Viikonlopun ajan erinomaisen Orcs Must Die -sarjan pelit ovat 75% alennuksessa. OMD:n saa 2,50 eurolla, OMD 2:n 7,50 eurolla ja lisälevyt 0,50 - 5,00 eurolla.


Örkkien lisäksi Gamersgatessa on tarjouksessa Darksiders 2:n Season Pass hulpeaan 5,50 euron hintaan (muilla sivustoilla n. 15 euroa).


Viimeisenä on tarjous Gamefly -sivustolta. Jos latasit tai ainakin "ostit" viikko sitten sivustolla ilmaiseksi jaettavan Bioshockin, kannattaa vierailla nyt sivustolla uudestaan. Sivusto todennäköisesti lähettää sähköpostiisi tarjouksen jossa annetaan alennuskoodi Bioshock 2:lle. Pelin hinnaksi jää 4,40 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti